امتیاز موضوع:
  • 17 رأی - میانگین امتیازات: 3.94
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گزارش مشکلات فنی در انجمن !!

راســـــتش میرم تو موضوعات یا موضوع ارســـال کنم اون صفـحه ای که باید نوشته رو بزاریم کامل باز نمیشه

یعنی اون چیزایی هست اون بالای اونجا باید نوشته رو بزاریم مِثل گذاشتن عکس یــا شکلکا نمیاد برای همین چن وقت موضوع ارسـال نکردم
پاسخ
آگهی
حساب من بسته شده یعنی چی اه

.________________________.
پاسخ
fffffffffffff
عشق
پاسخ
مگه  چیهHuhHuhHuhHuhHuh
پاسخ
من یه چند هفته ای هست که نمی تونم اونجوری که دوست دارم پست بذارم. یعنی پستایی که از قبل توی کامپیوترم آماده کردم با رنگای مختلف و شکلکای مختلف وقتی توی انجمن میذارم یه نوشته کاملا ساده و مشکی میشه و نمی تونم هیچ عکس یا شکلکی براش بذارم. لطفا هرکی میدونه مشکل چیه راهنماییم کنه تا درستش کنم. من همیشه رمان با شکل و عکس و نوشته رنگی میذاشتم ولی حالا که نمی تونم خیلی نوشته هام بد شده. خواهش میکنم کمکم کنید تا درستش کنم.
گزارش مشکلات فنی در انجمن !! 22
پاسخ
هنگ میکنه وبعضی بازیانمیادمثل کلوچه رنگی اگه اشکال داره نزاریدپز میخوایدبدید؟Angry

عکس نمیتونم توموضوعام بندازم.Angryبگیدلطفا.crying
پاسخ
ببخشید من رمز عبورم رو یادم رفته و میخوام ایمیلم رو عوض کنم و همینطور نمیخوام اطلاعات عبورم به ایمیل قبلی بره چیکار کنم
لطفا تو پ خ جواب بدید
پاسخ
(04-02-2014، 12:29)هلیا سرچمی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشید من رمز عبورم رو یادم رفته و میخوام ایمیلم رو عوض کنم و همینطور نمیخوام اطلاعات عبورم به ایمیل قبلی بره چیکار کنم
لطفا تو پ خ جواب بدید

امکانش نیســــــتExclamation
پاسخ
..................
پاسخ
اگه من بگم رسیدگی میشهDodgy
باشه من دیگه نمیتونم اواتارمو عوضضضضضضضضضضضضضضضضضضضضضضضضضضضضضضض کنممممممممممممممممممAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گزارش مشکلات فنی در انجمن !! 22 انریکه عشق زندگیمهHeart
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Question مشکلات موجود در سایت بازی ها
  مشکلی در انجمن پیش اومده لطفا مدیران و...

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان