امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76)

(04-02-2014، 14:00)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 13:59)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نودانم چرا با دوسای قدیمیم حال نمیکنم:/
سلام:/

چون اونآ با تو حآل نمیکن !Big Grin
برو بابا حوصلتو ندآرم ! Big Grin

ما باهاش حال میکنیمDodgy
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، இFATEMEHஇ ، † αƖιєη †
آگهی
(04-02-2014، 14:01)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 13:59)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رژی^__^
رژ رژ |:
(04-02-2014، 14:00)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Dodgy

چیه ! ؟ Dodgy Big Grin
اسپم هم نده ! بدآموزی دارع برای کاربرآ ! Big Grin
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 66
 سپاس شده توسط T A R A ، † αƖιєη †
(04-02-2014، 14:02)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 14:00)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــوی احــمد آواتــارمو پــس بــدع >____<
پــسره خــیلی خــوشگلع لامــصب |:
خــودم مــیخوام بــذارم رو آواتــارم >___<

ولی بنظر من خیلی پسره اکبیریه ! Big Grin

هــوی داری بــا ایــن پــسره حـرف مــیزنیــا!! Dodgy
مــن مــیذارم ^__^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، M.K.N ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، † αƖιєη †
(04-02-2014، 14:02)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 13:58)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 13:55)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما بریم با تنهاییمون بسازیم -__-
تا درودی دیگر بدرود -__-
دروغ میگع -_-
تاحالا 3 بار گفته تا درودی دیگر بدرود ولی
خنوزم اینجاس -_-

مجید جان -__-
من میگم بدرود نمیرم که-__-
حرف نمیزنم فقط سپاس میدم -__-
دیدیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ گفتم 0_o
ماکان احمد اومد -_-
یادت رفن میخواستی چ کارش کنی -_-

هو هو هو هآ هآ -_-

(04-02-2014، 14:01)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 14:00)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 13:57)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 13:55)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 13:53)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 66  تو ڪـہ با همـہ میلاسے

گـُـہ میخورے رو ما פساسے  

این امضامه ^_^
خوبع؟ -_-

آره^____^♥

نع خیلی زشته ! Big Grin
امضآهای من همه فهومین ! Big Grin
کی با تو بود -_-
مرتیکه انیمال -_-

هر جآ سخن از دسمآل هس نآم رکی میدرچشد ! Big Grin
هرجا سخن از انیمال هس نام احمد سوتی میدرخشد -_-
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، M.K.N ، Adl!g+
(04-02-2014، 14:03)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما باهاش حال میکنیمDodgy

بی جنبه هآ رژی دخترمه در این که بداخلاق هس هم شکی نیس ! Dodgy Big Grin
بیآد دسته جمعی منو بخورید یالا ! Dodgy Big Grin
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، இFATEMEHஇ

خفه شو -_-
الاخ-_-
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، இFATEMEHஇ ، Adl!g+
خـــــــــــــــــــــــــدافس همگیــع!
برم ناهـــآر!
|:
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
وای ایــن پــسر خــوشگــله کــیه تــو آواتــاره مــن؟! 0_o
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، † αƖιєη †
(04-02-2014، 14:05)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 14:03)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما باهاش حال میکنیمDodgy

بی جنبه هآ رژی دخترمه در این که بداخلاق هس هم شکی نیس ! Dodgy Big Grin
بیآد دسته جمعی منو بخورید یالا ! Dodgy Big Grin
مگه ما آشغال خوریم؟ Dodgy
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(04-02-2014، 14:04)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 14:02)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 14:00)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــوی احــمد آواتــارمو پــس بــدع >____<
پــسره خــیلی خــوشگلع لامــصب |:
خــودم مــیخوام بــذارم رو آواتــارم >___<

ولی بنظر من خیلی پسره اکبیریه ! Big Grin

هــوی داری بــا ایــن پــسره حـرف مــیزنیــا!! Dodgy
مــن مــیذارم ^__^

ولی من هنوزم میگم زشته !
چیه پسر نبآید سوسول بآشه ! Big Grin
منم قبلا موهآم بلند بودآ یآدش بخیر ! Angel Big Grin
 سپاس شده توسط † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان