امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76)

(04-02-2014، 11:32)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 11:30)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بایAngelAngel

رژی^_____________^
زهرا^_____________________^
ای بابا دوباره اسمش یادم رف!
حالا همون ^___________________^
احمد شومپتی در فضا^______________________^
و

ایمانo_O
تو که رفته بودی برا همیشه!
حوصـلم سـر رفـت از مدیریــت یه مش خنگول منگوله تخیـلی ...

اومـــدم موشـآهده ...
یعنی تو همون دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ChaRisMa   هستی؟ 0_0
ژدن؟ 0________________________0
اوع |:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ~~SARA:HIVA~~ ، !~IмДи~!
آگهی
(04-02-2014، 11:32)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 11:30)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بایAngelAngel

رژی^_____________^
و

ایمانo_O
حوصـلم سـر رفـت از مدیریــت یه مش خنگول منگوله تخیـلی ...

اومـــدم موشـآهده ...
عجبo_O
(04-02-2014، 11:31)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بایAngelAngel

رژی^_____________^
و

ایمانo_O

خدآفظ !
من که گفتم برمیگرده این ایمآن یه روز حداقل تحمل کردی واقعا که ! Dodgy Big Grin
خخخخخBig Grin
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 46
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ~~SARA:HIVA~~ ، !~IмДи~!
(04-02-2014، 11:34)lamya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فعلا خدانگهدار همگی ^.^

خداحافظ Heart

سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(04-02-2014، 11:37)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منـــم مث فرزام!
کلا با تازه واردا حال نمیکنـــم!
اینجام فقط چن نفرو میشناسم!
مثلن همین فرزامو مهی و رژینا!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.my-life75.blogfa.com/
اهنگ وبش خفنه^ــــ^
بای
منظورت از رژینا منم دیه؟0.0

(04-02-2014، 11:37)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 11:35)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

jastin یا امضاتو عوض کن یا از گفتوگو بروع:|

هنــــوزم همـون ادم قدیـمی ...

امضآم خیـلی هم خـوبه ... Dodgy

؟
مگ ت قبلن منو میشناختی ؟:|
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، !~IмДи~!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این وبلآگــ واسـه کیس ؟؟؟

واقـ,ـعا ادم بآ اهنــگش حـآل میـکنع ... فاز سنگــین دمش گرــم :cool:
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
نفسی!
منظورت از مهی من بودم!!!!!!!Big Grin

زنش من بودم!Big Grin
طلاق گرفتیم هنوزم مهریه ام رو نداده
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، † αƖιєη †
(04-02-2014، 11:37)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منـــم مث فرزام!
اهنگ وبش خفنه^ــــ^
بای
آهنگش رو دوس دارم -_-
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(04-02-2014، 11:39)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منـــم مث فرزام!
اهنگ وبش خفنه^ــــ^
بای
منظورت از رژینا منم دیه؟0.0

(04-02-2014، 11:37)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 11:35)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

jastin یا امضاتو عوض کن یا از گفتوگو بروع:|

هنــــوزم همـون ادم قدیـمی ...

امضآم خیـلی هم خـوبه ... Dodgy

؟
مگ ت قبلن منو میشناختی ؟:|

یـ1ـکم

فـکـر

کـن

بای بچ ...

AH .. MAD BEBAND ...

BYE ...
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، † αƖιєη †
(04-02-2014، 11:41)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منـــم مث فرزام!
اهنگ وبش خفنه^ــــ^
بای
آهنگش رو دوس دارم -_-

من از آهنگش خوشم نیمومد !
این رکی فقط بلده خودشو برای مدیرآ شیرین کنه ! کآرخونه شکلات زده ! خخخخخ Big Grin
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(04-02-2014، 11:37)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 11:34)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 11:32)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 11:29)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 11:28)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من از لحن گفتن رژی خوشم میآد !
نمیدونم چرآ ! ؟ دختری لوس ! Dodgy Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
عــــــــــــــــــــــــــــــــاشق رژی شد ^_^
خخخخخ (:
مرتیکه انیمال (((((:

برو بآبآ رژی دخترمه ! Big Grin
تو زنت کجا بود؟ -_-
همین دیشب خودم ترشی انداختمت 25r30

میگم .... مالی !
به تو ربطی ندارع زنم کی بود ! Big Grin
منم میگم تو انیمالـــــــــــی -_-
باووو تو چندتا زن داری 0_0
یادمه یه بار بهم گفتی سلام رکی بابا (:
هیچ کی ندونه من که میدونم مرتیکه انیمال -_-
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 65 مهمان