امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】

(03-02-2014، 20:15)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 20:13)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 20:10)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 20:07)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 20:05)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قاطی بروبچ خوبن؟اقا لویس خوبه!!!بچه ها از دیشب تا حالا خرمو گرفتن که بریم پیش خاله قاطی با عمو لویس!!!

آرع پـاشـیـن بیاین^__^

دلم واسـه تـولـه هـات تنگ شـدع:4chs:
اوف اوف!!!12 تا بچه ی من با 3 تا بچه ی تو رو هم یه خونه رو میترکونن،اخه لامصب به باباهاشون رفتن...شیطون!

آورع(:

آجـی بـچـه هـام هویج خـوار شدن:4chs:

فاطی؟؟؟
خداشفات بدع دلم درد گرفت25r30

زهرا من شفا پیدا نمیکنم^_^
راس میگم خو بابا هویج خوار ننه هویج خوار بچه میشه خرگوش!
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
آگهی
این ارسال جهت نشان دادنِ آواتارِ جدید اســـت و خاصیــت دیگری ندارد!

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(03-02-2014، 20:20)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همگی -__-
سلوم داداش!(:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، M.K.N
(03-02-2014، 20:17)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 20:10)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 20:09)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 20:07)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 20:01)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احـمـت لـال شـدی فقط سپـاس میدی؟؟؟

بـا فـونـت نـام کاربریت واسم بنویس Directioner boy

ᗪᓰᖇᕮᑕ☂ᓰ〇ᘉᕮᖇ ᗷ〇Ꭹ

ↁᓰᖇᙓᑕ♈ᓰᗢﬡᗴᖇ ᖲᗢ૪

چـجـوری مینویسـی؟؟؟

دیگه دیگه !
خیلی خوب نیستم زهرآ ! Sad

ایـشـاالله سقط شـی من زهرام؟؟؟

مـن فـاطـی ام.
احـمـت؟؟؟
چی شدع؟؟-__-

نع بابا جواب زهرا با تو رو تو یه پست دادم !
صرفه جویی در مصرف ! -_-
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 353
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(03-02-2014، 20:19)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 20:17)lamya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره چرا که نشهچطوره؟؟؟
ᗪᓰᖇᗴᑕ♈ᓰᗢﬡᙓᖇ   ᘐᓰᖇᒪ

خوبه من خودم بهت گفتم ... Undecided

بیا بزن راسته که گفتن از ندید بدید قرض نکن قرض کردی هم خرج نکن دوستان پرسیدن گفتم چرا که نه میشه >ــ <
دیدپینیگـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 353
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(03-02-2014، 20:18)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 20:13)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 20:10)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 20:07)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 20:05)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قاطی بروبچ خوبن؟اقا لویس خوبه!!!بچه ها از دیشب تا حالا خرمو گرفتن که بریم پیش خاله قاطی با عمو لویس!!!

آرع پـاشـیـن بیاین^__^

دلم واسـه تـولـه هـات تنگ شـدع:4chs:
اوف اوف!!!12 تا بچه ی من با 3 تا بچه ی تو رو هم یه خونه رو میترکونن،اخه لامصب به باباهاشون رفتن...شیطون!

آورع(:

آجـی بـچـه هـام هویج خـوار شدن:4chs:
اوف اوف اوف !!حالا بچه های من زبون باز نکرده میگنvas hapenin!!!

25r30

چقد ما الکی خوشیم(:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ♛⋰ℒ⋰ɕ⋰ω⋰☂⋰Ձ⋰ ♛ ، ~KiAηA~
حوصلم سر رفت
دیدپینیگـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 353
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
بای همگی.. (:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(03-02-2014، 20:20)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 20:17)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 20:10)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 20:09)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 20:07)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ᗪᓰᖇᕮᑕ☂ᓰ〇ᘉᕮᖇ ᗷ〇Ꭹ

ↁᓰᖇᙓᑕ♈ᓰᗢﬡᗴᖇ ᖲᗢ૪

چـجـوری مینویسـی؟؟؟

دیگه دیگه !
خیلی خوب نیستم زهرآ ! Sad

ایـشـاالله سقط شـی من زهرام؟؟؟

مـن فـاطـی ام.
احـمـت؟؟؟
چی شدع؟؟-__-

نع بابا جواب زهرا با تو رو تو یه پست دادم !
صرفه جویی در مصرف ! -_-
آهـان

چـتـه؟؟؟):

میای پ.خ یا حوصـلـه نـداری؟؟/:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
من کلی ب صادق تهمت زدم .. ایشونم هر دفه لطف کردن منو بخشیدن .. ولی دفه قبل ک دعوامون شد گفتم بار اخرمه .. ولی دیدم کرمم میلوله ..
بازم تهمت زدم .. البته از قصد نبودا .. -___-
حالا هم باز من ی اشتباهی کردم ی تهمت " کوچولو " زدم ک اونم سوء تفاهم بود ..
حالا من جلو همه ازش معذرت میخوام .. ببخشید صادق ..
-__-هوففففف .. >_<
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Mina! ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 45 مهمان