امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】

(03-02-2014، 18:28)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:27)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم (: !! به به !!

خوش گذشت این چند روز ؟ ((:

چـرا خـوش بگـذره؟! |:

(03-02-2014، 18:27)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:22)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:20)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:18)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:13)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلام داداش

این یه خبر خوبـ که اخـبار سرآسری گفتــــــ مدارس کل شهرستـآن ها و.... تعطِیـلیــن Big Grin

و خبـر خوبــــــ بعد شرّم کــنده شد ... دیـگه منو نمی بیـنین UndecidedUndecided

منو تنهآ نزآر رو قلبم پآ نزآر !
ولی عجب خبری دادیآ فردآ هم میرم بیرون ! خخخخخخ Big Grin
یعنی تهران هم تعطیله؟ 0_0
نـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه ؟ 0_0
|: تو فک کن یه درصد |: !!

تهران طلسم شُـدس -___- !!

یـوهـاهـاهـا |: صبح فک کردم تعطیلیم !! |: قشنگ و خیلی شیک خورد تـو پَـرم !! |:
شک کردم که تهرانم توشون نیس -___-
میخوام برم شمال زندگی کنم -_-
آیسان تو هم بیا -_-
میریم برف بازی و کل مدارس کلــــــــــــــآ تطیله -_-
بریم؟ ^_^

( درون دلم: بتمرگ سر جات بابا -_-  )

بـریم |:

(دقیقا -__- )
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 321
 سپاس شده توسط Wanton ، T A R A ، † αƖιєη †
آگهی
(03-02-2014، 18:28)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:26)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:22)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب تارا داره از خجالت اب ميشه
احمد هم همينطورBig Grin

|:

آیــسان مــن عـ♥ـلی آقــا مــیخوام >___<

علي اقا دوست جون جوني خودمه>____<

نعBig Grin

حالا چيکار کردع که ازش خوشت مياد؟؟Big Grin
خو مخش رو زده دیگه
حرفی زدیا
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 321
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη †
(03-02-2014، 18:25)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـارا میخـوای!؟

اووق |:

(03-02-2014، 18:26)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:26)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:22)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب تارا داره از خجالت اب ميشه
احمد هم همينطورBig Grin

|:

آیــسان مــن عـ♥ـلی آقــا مــیخوام >___<

میـرم بـرات خـآستگـاری ^_^ !! بـرم!؟
نــه !!
(03-02-2014، 18:26)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

ســلام (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Wanton ، Ƒαкє ѕмιƖє
(03-02-2014، 18:30)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـرا خـوش بگـذره؟! |:

من نبودم ((:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
برو بکس بی کار فلش خوری ما رفتیم! گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 321
Goodbye Flashkhor...
اینجا چه خبره
همه تیریپ دوسی ورداشتن
شــده آشــغــ**** دونــی ایــنــجــآ =///
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ƝeGaЯ ، T A R A ، pink lady
من باید برما!
ولی عین بز نشسته ام زل زدم به صفحه!(:
هرچی باشه بهتر از ادبیات خوندنه!/:

+ تـو قصّـه ـی مـن ..
تـو بودی ستـاره ***

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:17)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:16)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:12)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:09)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلآم به دوستان

یـه خبـر خوبــــ براتون دارم Exclamation

|: سلـام خوش خبـر باشی !!

مرسی .... خوش خبرم ... دیگـه نمیـآم ...

|: ایمان؟! از حرف من ناراحتی ؟! ):

خو ببخشید خو !! ):
ایـنم میتـونه یه دلیل نیومدنم باشه ...

ولی دیــگه نمیِآم خو ... جا دیـگه هستم

اهآی ایمان2 14 ساله ... حالت چطوره ؟؟ Big Grin
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(03-02-2014، 18:30)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:27)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:24)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:21)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام سارا
محمد چطوری؟

و اتفاقی جدید .. همه منو میشناسن من هیشکیو نمیشناسم! -_____-
معرفی کن خودتو برادرم .. -_-
من همون یک گل قدیمی بیدم.
منم تو رو نمیشناسم میشناسم نمیدونمBig Grin

یک گل کیه حــالا؟! :|||||
ب اون میگن خوددرگیری مزمن! Big Grin
پروفایل قبلیه منه >_______<
➖⃟?•• ʙᴇ sᴜᴄʜ ᴄʀᴀᴢʏ ᴛʜᴀᴛ ʙᴇʟɪᴇᴠᴇ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ᴅᴏ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ ʏᴏᴜ ᴡᴀɴᴛ

اونقدر دیوونه باش که باور داشته باشی میتونی هر کاری رو انجام بدی
(03-02-2014، 18:27)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـآرـآیـی!(:
هـی!خدـا!
وبــآز مثل همیشه نه نفس هست نه خـُلی!|:
هی!):

و پس از سالها شومــــــآ متوجه ما شدی .. -_-
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ƝeGaЯ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 48 مهمان