(03-02-2014، 16:59)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اصلا >_<
(03-02-2014، 16:58)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اوه |:
منم دیگع عمرا |:
خوبـــــــــــــی؟ (:
من گرفتاری داشتم |: یادت نی؟! !!
اصـن تو بگـو یـه بـآر |: !!
فـدات تو خوبی؟! (:
(03-02-2014، 16:57)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مرسي
چطوري؟؟
خـوبم !!
تو کجایی!؟ /:
امروز به هوایه این که سرد بود تو مدرسمون..|:
آش دادن |:
منم دوس نداشتم |:
مجبورم کردن آش بخورم ( دوستام )
منم یه کم خوردم |:
از ساعت 10 تا الان رودل کردم |:
حالم خیلــــــــــیی بدع >_<
خیلی >_<
هی دارم بد تر میشم >_<
مُردَنیم -_-
حلال کنید -_-
(03-02-2014، 17:05)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-02-2014، 17:01)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-02-2014، 16:59)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فکر خوبیه 0_0
(03-02-2014، 16:52)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بهتون پیشنهاد میکنم هیچ وقت از دکمه خروج استفاده نکنید
من یه بار استفاده کردم بع چیز خوری افتادم
مگه رمزم یادم میومد؟
نع که آخرسر شانسی اینو زدم دیدم میگه وارد شدی
آی فلــــش
بعضی موقع ها جونه آدمو میگیریآآ
سآم عَلِک
من رمز عبورمو تو هفت هشتا کاغذ نوشتم تو قسمت هاي مخفي خونه جا گذاري کردم, اين روش خيلي جواب ميده
عليک
خخخخخخ (:
خوبیـــ؟ـــ(:
ارع
ممنون
چطوري؟؟!
تو بهتری -_-
ممد دارم میمیرم -_-
حلالم کن -_-