امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】

(03-02-2014، 14:52)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عکس کیکا نمیاد):

اشکـــــآآل ندارع عشـــــــقی!
مرسی!^.^
|:
 سپاس شده توسط Adl!g+
آگهی
(03-02-2014، 14:55)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:53)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:49)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موناع تو هم شدی ایسان صد تا سلام میکنی ؟
سلام مونایی

HI
.
.
.
.
.

.
..
چي شدع 0.O
هیچی
خوبی؟

اره 0.0
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 269
سلام ؟سلامWinkHeart
دنیام پراحساس اما واسه بعضیا جا نیست
 سپاس شده توسط Adl!g+
(03-02-2014، 14:51)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:49)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:46)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:42)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیـــــــــــــــــــغ ^_^
من آمدم (:
وایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی (:

رُک رُک :|
خوبیع(:؟؟
جیغ تر>____<
مهشیدیــــــــــــــــ(:
جیگروووو ^___^
نــع |:
تو خوبیع؟ (:
جیغ تر تر بنفش >_<

بنفش خوبس!
بیشترش نمیکنم دیه!
چراع؟:|
اری خوبم
آورین ^_____^
تو راه که داشتم میومدم ..|:
یه پسره رو دیدم کع کلاس اول ابتدایی بود |:
خیای بامزه و ناز بودد (:
بهش گفتم وااااای چقد نازی تو دورت بگیردم ^__^
خیلی هم ریزه میزه بود |:
2تا دوست دیگش هم کنارش بودن بعد پسره گفت |:
آخ جوون مخ این دخدره رو زدم بعد همشون خندیدن |:
نگران نسل آینده ام |:
من |:
پسره ^______________^
روحانی |:
اوبوما |:
 سپاس شده توسط Mina! ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، ~~SARA:HIVA~~ ، ~~SARA:HIVA~~
(03-02-2014، 14:55)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:52)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:51)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:49)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:48)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشهید برات شعر ساختم:}

خُدع رحم بنماید !
چی ساختی0___o??
بگوعBig Grin
مشهید خره گاوه نره سوارش میشم هی میپره^___^
:|

عهـــ واه!
باباع رژی یکم ادبیات کار کن دخترم این وزن و قافیش به من نمیاداع^__^
میاد؟؟0__0??
مرسی تو خیلی بهم لطف داری!
دلتنگتم ای مهشید^_^
ممد را ببوس بر روی ابر ها^_^
خودمم نفهمیدم چی گفتم:||||||
ممد کیع؟:|
روژی؟
دلتنگتم ای روژینا
یع وقتنزاری بریا
این قافیه دارع*_*فک کنم
(03-02-2014، 14:52)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:50)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:46)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود
سلام
سيلام
سلوم
سام
هاي
هلو
بنجق
مرحبا
اون 7 می که گفت  هُلُو ^___^
فک کنم با من بود ^_______^
سلام (((:

چلو -___-
جون؟ |:

(03-02-2014، 14:52)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها دارم واسه خودم شوهر پیدا میکنم:|
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~
(03-02-2014، 14:57)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:55)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:54)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:50)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:48)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَم سُم!
هلوم!
هیِلوم!
بورژو!
سام
سلوم سلام!
هلام
هام!

ا0.0ا بچه ها

هوم؟؟:|
خ هيچي 0.^
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 269
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، ~~SARA:HIVA~~
(03-02-2014، 14:55)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:52)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:51)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:49)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:48)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشهید برات شعر ساختم:}

خُدع رحم بنماید !
چی ساختی0___o??
بگوعBig Grin
مشهید خره گاوه نره سوارش میشم هی میپره^___^

عهـــ واه!
باباع رژی یکم ادبیات کار کن دخترم این وزن و قافیش به من نمیاداع^__^
میاد؟؟0__0??
مرسی تو خیلی بهم لطف داری!
دلتنگتم ای مهشید^_^
ممد را ببوس بر روی ابر ها^_^
خودمم نفهمیدم چی گفتم:||||||
ممد کیع؟:|
عه واه!
بسم الله !
ممد؟؟
نمیشناسم والاع!
تو میشناسیش؟
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، ~~SARA:HIVA~~
خــُب دیــه بــآی (:
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، இFATEMEHஇ
موناع از این شکلک 0.0 بدم میاد
 سپاس شده توسط MONA-GH ، ~~SARA:HIVA~~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 35 مهمان