امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】

(02-02-2014، 18:56)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 18:46)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 18:41)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 18:38)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 18:36)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخه 1 بار که زمین نخوردم |:
یه بار تو حیاط |:
یه بار دمه سَکو |:
یه بار رو پله ها |: این از همه بدتر بود >_<
داغونم >_<

منم معلم بیکاری ^___________^
یا معلم کامپوترتون  ((:
عشقـــی چشمـــاتو واکن نخوری زمین((: !!
ب فنا رفتی ک :| !!
دارم نابود میشم |:
چشامو وا کردم این طوری شد دیه |:
چشامو وا کردم که زمینو ببینم که نخورم زمین بعد برف رفت تو چشمم بعد..|:
شَتَرق خوردم زمین |:
جمعیت داشتن تا 3 ساعت بهم میخندیدن |:
هــع((:
کارت درستع((:

Big GrinBig Grin
به تو رفتم ^__________^
دوتا پسر هم اونجا بودن |:
یکیشون از خنده شا*ید تو خودش :|
اون یکی هم اومد دستشو دراز کرد گفت کمک میخوای؟
در حالی که منم رو زمین پخش بودم |:
گفتم کوفت |:
نع |:
بعد دیدم دوستام از خنده قش کردن نمیان منو بلند کنن |:
گفت بابا جونه مادرت دستتو بدع بلند شم |:
خندید دستشو دراز کرد دستشو گرفتم بلند شدم |:
داشتم دوباره زمین میخوردم که منو گرفت |:
گفت میخوای تا دمه خونتون بیام باهات؟ |:
آب شدم |:

(02-02-2014، 18:56)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـون ازتون بـدم میـآد ایمـآن |: !!

سلـام T_T
چرا؟ >_________________<
ما دوست داریم >_<

چ ماجرا خفنی بود((:
هــــع((:
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 221
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
آگهی
(02-02-2014، 18:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مُـدیـر اومـد مثلـا |: بـرپـا !!

مـراقب بـآشین حُقـوق این مـاهتـونو کـم نکنـم ×

برو کلوبــ بخون پیآمو ....

هر وقـت منظورمو از me too گرفتی بیا باهام حرفـ بزن... Dodgy
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
(02-02-2014، 18:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منکع ناظمم بلند شم عایــا؟؟:|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη †
(02-02-2014، 18:58)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 18:56)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 18:46)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 18:41)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 18:38)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم نابود میشم |:
شَتَرق خوردم زمین |:
هــع((:
کارت درستع((:

Big GrinBig Grin
به تو رفتم ^__________^
دوتا پسر هم اونجا بودن |:
یکیشون از خنده شا*ید تو خودش :|
اون یکی هم اومد دستشو دراز کرد گفت کمک میخوای؟
در حالی که منم رو زمین پخش بودم |:
گفتم کوفت |:
نع |:
بعد دیدم دوستام از خنده قش کردن نمیان منو بلند کنن |:
گفت بابا جونه مادرت دستتو بدع بلند شم |:
خندید دستشو دراز کرد دستشو گرفتم بلند شدم |:
داشتم دوباره زمین میخوردم که منو گرفت |:
گفت میخوای تا دمه خونتون بیام باهات؟ |:
آب شدم |:
مخ زنی.
آخ گفتـــــــــــــــــــــــــــــــی ^_^
پسرع انقدر اوووف بود ^_^
منظورم اینه که جیگر بود ((((:
Angel
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
(02-02-2014، 18:54)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 18:52)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم نابود میشم |:
شَتَرق خوردم زمین |:
هــع((:
کارت درستع((:

Big GrinBig Grin

س

من شما رو زیآد میبینم ولی نمیشناسمتون ( ( :

میشـه خودتونـــو معرفی کنـید ( ( : Blush

دختر زبون درآز رفتـی ؟؟؟

هدیـــع هســـتم از اهـــواز Big GrinBig Grin
و شومـــآع؟؟(:

ایـمآن هستم از سـآری ...

بدرود

و

از اشناییتون خوش بختم ..
 سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، ~~SARA:HIVA~~
(02-02-2014، 18:57)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 18:56)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـام T_T

خـفع ... یهو چی زدی ؟؟؟؟؟

شـیشه میکشی ؟؟؟

دوییوونه ای به خدا ...

هدیـه ایمآنم ))

بعـــله بعـــله ((:
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، Ƒαкє ѕмιƖє
بای )) ) ) ) :
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
(02-02-2014، 19:00)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـه نـاظم چه دانش آمـوز T_T اهم !! . .
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 221
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
(02-02-2014، 19:01)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 18:54)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 18:52)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم نابود میشم |:
شَتَرق خوردم زمین |:
هــع((:
کارت درستع((:

Big GrinBig Grin

س

من شما رو زیآد میبینم ولی نمیشناسمتون ( ( :

میشـه خودتونـــو معرفی کنـید ( ( : Blush

دختر زبون درآز رفتـی ؟؟؟

هدیـــع هســـتم از اهـــواز Big GrinBig Grin
و شومـــآع؟؟(:

ایـمآن هستم از سـآری ...

بدرود

و

از اشناییتون خوش بختم ..

اهاع:| !!
عین این مسابقه ها شبکه سه هست میگنخودتونو معرفی کنید شد (((:
هــع(:
بدرود(:

(02-02-2014، 19:02)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 19:00)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـه نـاظم چه دانش آمـوز T_T اهم !! . .

خط کش بدم خدمتتون ؟؟ :| !!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(02-02-2014، 18:57)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـام T_T

خـفع ... یهو چی زدی ؟؟؟؟؟

شـیشه میکشی ؟؟؟

دوییوونه ای به خدا ...

هدیـه ایمآنم ))

|: !! تو مثله اینکه پارازیت ایجاد شده رو مخت !|:

تو منظور منو نفهمیدی !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 221
 سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، !~IмДи~!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان