02-02-2014، 18:59
(02-02-2014، 18:56)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-02-2014، 18:46)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به تو رفتم ^__________^
(02-02-2014، 18:41)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هــع((:
(02-02-2014، 18:38)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دارم نابود میشم |:
(02-02-2014، 18:36)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عشقـــی چشمـــاتو واکن نخوری زمین((: !!
آخه 1 بار که زمین نخوردم |:
یه بار تو حیاط |:
یه بار دمه سَکو |:
یه بار رو پله ها |: این از همه بدتر بود >_<
داغونم >_<
منم معلم بیکاری ^___________^
یا معلم کامپوترتون ((:
ب فنا رفتی ک :| !!
چشامو وا کردم این طوری شد دیه |:
چشامو وا کردم که زمینو ببینم که نخورم زمین بعد برف رفت تو چشمم بعد..|:
شَتَرق خوردم زمین |:
جمعیت داشتن تا 3 ساعت بهم میخندیدن |:
کارت درستع((:
دوتا پسر هم اونجا بودن |:
یکیشون از خنده شا*ید تو خودش :|
اون یکی هم اومد دستشو دراز کرد گفت کمک میخوای؟
در حالی که منم رو زمین پخش بودم |:
گفتم کوفت |:
نع |:
بعد دیدم دوستام از خنده قش کردن نمیان منو بلند کنن |:
گفت بابا جونه مادرت دستتو بدع بلند شم |:
خندید دستشو دراز کرد دستشو گرفتم بلند شدم |:
داشتم دوباره زمین میخوردم که منو گرفت |:
گفت میخوای تا دمه خونتون بیام باهات؟ |:
آب شدم |:
(02-02-2014، 18:56)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چرا؟ >_________________<
چـون ازتون بـدم میـآد ایمـآن |: !!
سلـام T_T
ما دوست داریم >_<
چ ماجرا خفنی بود((:
هــــع((: