امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】

(02-02-2014، 15:55)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اومدم كجا بوديم ؟

خونه ی اقای شجا بودیم
 سپاس شده توسط MONA-GH
آگهی
(02-02-2014، 15:55)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 15:51)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 15:49)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 15:47)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 15:42)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا نکنه
نع بذار اول یع سوال ازت بپرسم
چی شدع مهربون شدی؟
کیفت کوکه!!!!!
حال توپه!!!!
چی شده؟

موناع در خونه بازه بفرما تو

هههههه عوضی ^___^
مگه من قبلا نا مهربون بودم ؟؟ O__o

نع نع
میگم چی شده خوش حالی
جریا چیع؟

خب به هر کی دروغ بگم به تو نمی تونم!!
توی یه جریان عشقی مونده بودم که امروز بالاخره تکلیفم روشن شد و همه چی تموم شد!!

چه عجب اقا پدرام ...نمردیمو شمارو دیدیم!!
ارمینا حالا اون چیزرو بگم؟

بگو بگو
(02-02-2014، 15:56)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا پدرام خاله بازی تموم شد!!

Big Grin
کی؟

کی امضای منو حذف کردههههههههههههههههههههههههههههه؟Angry
(02-02-2014، 15:55)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اومدم كجا بوديم ؟

قَرَم -___-
 سپاس شده توسط MONA-GH
اهــــــــم اهـــــــــــم
|:
 سپاس شده توسط P e D i
(02-02-2014، 15:57)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 15:55)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 15:51)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 15:49)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 15:47)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هههههه عوضی ^___^
مگه من قبلا نا مهربون بودم ؟؟ O__o

نع نع
میگم چی شده خوش حالی
جریا چیع؟

بگو بگو
نمی دونم اخع....
ولش کن
چه خبرا؟
(02-02-2014، 15:57)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 15:56)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big Grin
کی؟

با توام قَرَم -____-

(02-02-2014، 15:58)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 15:57)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع نع
میگم چی شده خوش حالی
جریا چیع؟

بگو بگو
نمی دونم اخع....
ولش کن
چه خبرا؟

نیایش...Dodgy
بگو وگرنه شب خوابم نمی بره
مـــــــآآمـــــــآآن من افسردگی گرفتم!
|:
 سپاس شده توسط P e D i
ملینا عزیزم خوبی؟ ^___^
 سپاس شده توسط P e D i ، இFATEMEHஇ
(02-02-2014، 15:58)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 15:57)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='Armina.A' pid='1504752' dateline='1391345778']

Big Grin
کی؟

با توام قَرَم -____-

چراع؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان