امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】

Big Grinخداحافظ
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، இFATEMEHஇ
آگهی
(02-02-2014، 14:47)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 14:40)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 14:37)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 14:34)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 14:32)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســــــــــــلآآآآآم!^.^
فاطـــــــــــــــــــــــــــــی ^_^

رکیــــــــ!
خدا وکیلی امروز از ترس داشتم م****م جام!
چرا؟ |:
چی شدع مگه ؟ |:

زنگ اخر معلمه ادبیاتمون نیومد بد انقد شلوغ کردیم مارو تو کلاسا پخش کردن.از شانس گ** ما انداختنمون تو کلاس عربی!منم دیگه نمیتونستم تحمل کنم اونجا بمونم دیدم حواسش نی یواشکی از کلاس رفتم بیرون!از در ک رفتم بیرون دیدم ناظممون اونجا وایساده!
هیچی دیگه منم ب رویه خودم نیاوردم از کنارش رد شدم!خیلی ناجور بود!Big Grin
اوه اوه اوه |:
آورین خوووو بعد ناظم چیزی نگف؟ :0
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
(02-02-2014، 14:46)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 14:41)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 14:39)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 14:36)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 14:34)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگووووووو عاشقشم فجیحHeartHeartHeartBlushBlushBlush

من15سالمع ولی سال اخرم 2سال تودبستان جهش زدم تف تفDodgyDodgy
چهاریمی؟
وا دیوونه بودی؟
یعنی الان باید دوم دبیرستان باشی؟
خوب الان چرا اینجا ولووووی برو درستو بخون باید کنکور بدی؟
مامان چهارم دبستان رو جهشی خوند الان اینقدر پشیمونع
چندم و چندم رو جهشی خوندی؟

خل من سومم کنکورکجاع بودفیلاBig Grin
خیلی بدع من اگه اونموقع اختیارش دست خودم بود اینکارونمیکردم کلا فازش توروحیت بدتاثیردارعDodgy

دوم وسومDodgy
نمیشه دوم و سوم رو که جهشی خونده باشی
یعنی تو یع تابستون هم دومو خوندی هم سومو؟

بعلع البته من تو اموزش پرورش پارتی دارم الانم دوروزه مدرسه نرفتم به خاطراون یکم ارفاق شد البته دروغ نباشع ازیکم بیشترBig Grin

ولی باورکن توتابستون عین ادم بزرگا درس میخوندو کلاسای ت....داشتم مخمومیترکوندن انقدگریه میگردم اه یادش می افتم حالم بدمیشه بادوستام رابطه نداشتم بازی تفریح همه تعطیل تف به اونروزاتفDodgy

کی مجبورت کرد؟
(02-02-2014، 14:48)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big Grinخداحافظ
دافض (:

(02-02-2014، 14:45)haste2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ییییییییییییییییی
چیع؟ Dodgy
(02-02-2014، 14:49)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 14:46)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 14:41)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 14:39)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 14:36)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چهاریمی؟
وا دیوونه بودی؟
یعنی الان باید دوم دبیرستان باشی؟
خوب الان چرا اینجا ولووووی برو درستو بخون باید کنکور بدی؟
مامان چهارم دبستان رو جهشی خوند الان اینقدر پشیمونع
چندم و چندم رو جهشی خوندی؟

خل من سومم کنکورکجاع بودفیلاBig Grin
خیلی بدع من اگه اونموقع اختیارش دست خودم بود اینکارونمیکردم کلا فازش توروحیت بدتاثیردارعDodgy

دوم وسومDodgy
نمیشه دوم و سوم رو که جهشی خونده باشی
یعنی تو یع تابستون هم دومو خوندی هم سومو؟

بعلع البته من تو اموزش پرورش پارتی دارم الانم دوروزه مدرسه نرفتم به خاطراون یکم ارفاق شد البته دروغ نباشع ازیکم بیشترBig Grin

ولی باورکن توتابستون عین ادم بزرگا درس میخوندو کلاسای ت....داشتم مخمومیترکوندن انقدگریه میگردم اه یادش می افتم حالم بدمیشه بادوستام رابطه نداشتم بازی تفریح همه تعطیل تف به اونروزاتفDodgy

کی مجبورت کرد؟

همش تقصیر داییم بود با اون دخترعنش ازش متنفرمAngryAngryAngry

اون ننموهوایی کردمنم تک فرزندشون بودم خیرسرشون اومدن لطف کنن ریدن Dodgy
 سپاس شده توسط Adl!g+
(02-02-2014، 14:49)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 14:47)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 14:40)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 14:37)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 14:34)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطـــــــــــــــــــــــــــــی ^_^

رکیــــــــ!
چرا؟ |:
چی شدع مگه ؟ |:

زنگ اخر معلمه ادبیاتمون نیومد بد انقد شلوغ کردیم مارو تو کلاسا پخش کردن.از شانس گ** ما انداختنمون تو کلاس عربی!منم دیگه نمیتونستم تحمل کنم اونجا بمونم دیدم حواسش نی یواشکی از کلاس رفتم بیرون!از در ک رفتم بیرون دیدم ناظممون اونجا وایساده!
اوه اوه اوه |:

چـــــــراع!
دید من ب رویه خودم نیاوردم بد بهم گفت:شادمانی کجا میریع؟بد گفتم با دبیر ریاضی کار دارم میخوام برم مشکلمو بر طرف کنم.!^.^
حال کن!
|:
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
اه این پسره اعصاب مصاب نزاشته واسم>__<

همه جا دعوا راه میندازع-__-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=113186
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، இFATEMEHஇ
من باس برم خدافظ
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
(02-02-2014، 14:52)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 14:49)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکیــــــــ!
چرا؟ |:
چی شدع مگه ؟ |:

اوه اوه اوه |:

چـــــــراع!
دید من ب رویه خودم نیاوردم بد بهم گفت:شادمانی کجا میریع؟بد گفتم با دبیر ریاضی کار دارم میخوام برم مشکلمو بر طرف کنم.!^.^
حال کن!
اوهوع (:
آوریـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن (:
(02-02-2014، 14:55)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه این پسره اعصاب مصاب نزاشته واسم>__<

همه جا دعوا راه میندازع-__-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=113186

مشکــــــــــل دارع؟
|:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان