امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】

(02-02-2014، 13:18)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از حالا با خواهرت مشكل دارم -___-

با خواهر شوهرت شکل نداشته باشی میخوای با کی مشکل داشتع باشی؟
آگهی
سلام چطوری مونا من برگشتم
دنیام پراحساس اما واسه بعضیا جا نیست
 سپاس شده توسط MONA-GH
(02-02-2014، 13:22)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 13:13)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وا من از احمد گوسپند حالم به هم ميخوره

خودت اونروز داشتی گریع میکردی میگفتی من احمت رو میخوام ولی بهم توجه نمیکنه

امیر خواهرت هدیه مث من خوبی تورو میخواد این موناع یه ابلیسیه که خدا میدونه

همین الان نمیتونم یه وردی خوند نفرین کرد چیکار کرد کل سیستمم رفت رو هــوا

ايششششششششش دروغ گو
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 157
(02-02-2014، 13:20)SooKooT نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاطی کاری داشتی؟
نع

پری چطوری؟؟؟؟
درد مـــــن چشمانی بــــود

که به من اشک هدیه می داد

و به دیگران چشمک

cryingcryingcryingcryingcryingcrying
(02-02-2014، 13:22)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 13:13)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عنتر گوساله راجه به زنم درس بحرفBig Grin

من بهش اعتماد دارمBig Grin

ووووووووووووی چقد دلم میخواس امیراینوبم بگه خداااااااااااااااا دوباره یادم افتادcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying
 سپاس شده توسط MONA-GH
(02-02-2014، 13:24)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ايششششششششش دروغ گو

حـرف نزن دختر!دو رو!
 سپاس شده توسط MONA-GH ، amirali%
Big Grin
(02-02-2014، 13:25)atefeh♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 13:20)SooKooT نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاطی کاری داشتی؟
نع

پری چطوری؟؟؟؟

به قول امیرعلی عینهوعنBig Grin
(02-02-2014، 13:22)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 13:21)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــغ >_<

چتهHuh
حالم بدع p317
احوالم بدع p317
ضایع شدم p317
با اون یکی دیدمش آوآره شدمp317
خیلی بدع p317
وآآآآی حالم بدعp317
سلاااااااااااااااااااام
 من حالم خوب نیس crying تو نپرس
(02-02-2014، 13:26)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 13:24)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ايششششششششش دروغ گو

حـرف نزن دختر!دو رو!

اين همه پسر تو انجمن چرا اوggre

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان