امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】

(02-02-2014، 11:12)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه هنوز محمد ان نیس ماکانم نیس به محمد اسمشو پ خ کردم Big Grin

واسه تولدمن اینجوری نکردی عنترDodgy

اصن من اونموقع که تولدت بود بات آشنا نبودم|:
 سپاس شده توسط amirali%
آگهی
بچه ها من دلم واسه مدرسه تنگ گرفته =ا
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 144
 سپاس شده توسط amirali%
(02-02-2014، 11:14)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 11:12)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 11:10)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم ! Wink

اللهم صل علی ممد و آل ممد |:

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـی زدی فـرزندم؟|:

جلوی زن نامحرم نرقص

(02-02-2014، 11:15)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرع منم شنبه هم نرفته بودم|=
 سپاس شده توسط MONA-GH
(02-02-2014، 11:14)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 11:12)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه هنوز محمد ان نیس ماکانم نیس به محمد اسمشو پ خ کردم Big Grin

واسه تولدمن اینجوری نکردی عنترDodgy

اصن من اونموقع که تولدت بود بات آشنا نبودم|:

خخخ ارعBig Grin

همین نزدیکیابودهاااا 7بهمنTongue
(02-02-2014، 11:16)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 11:14)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 11:12)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 11:10)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم ! Wink

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـی زدی فـرزندم؟|:

جلوی زن نامحرم نرقص
امروز تعطیل بودیم ! یعنی تعطیل کردن ! خخخخخخ
Angel
(02-02-2014، 11:15)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دوروزه نرفتم مدرسه نمره ام کیلویی بم میدن چون پارتی دارمBig GrinAngel
 سپاس شده توسط MONA-GH
اه افتاب -___-
(02-02-2014، 11:18)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 11:16)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم ! Wink

چـی زدی فـرزندم؟|:

جلوی زن نامحرم نرقص
امروز تعطیل بودیم ! یعنی تعطیل کردن ! خخخخخخ

مـا هــم تعطیل شدیم پوسیدم تو خـونه قرار بود امروز هوا بشه منفی 15 درجه

ولـی الـان آفـتاب در اومـدع|:
 سپاس شده توسط MONA-GH ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(02-02-2014، 11:19)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه افتاب -___-

وااااااااااااااااااتHuh
 سپاس شده توسط MONA-GH
بچه ها با خت كش برفارو اندازه ددقيق ده سانت -ــــــــــــــ- قرار همه همسايه ها تو كه يه ادم برقي خيلي بزرگ درس كنن

براي همتونگـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 144
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 31 مهمان