01-02-2014، 23:46
بعضی وقتا ” دردات ” انقدشخصی میشن . . .
که دیگه حتی باخودتم حرفشون رونمیزنی. . .
|
<×♣بُغــ~ــضِ قَلـَ♥ــم نــُ×ــسخه ِ ✘ ωــہ × 3 ✘ ♣ ×> |
|||||||||||||||||||||||
01-02-2014، 23:46
بعضی وقتا ” دردات ” انقدشخصی میشن . . .
02-02-2014، 15:01
ای رهگذر
قدمت را بر دیدگانم بگذار و با چشمان باز و زیبایت به تک تک واژه هایم بنگر به اعماق کلماتم فکر کن و بعد آرام و آهسته ورق بزن صفحات ذهن بیمار و ملتهبم را و به رسم روزگار بد دیده ها را بد بگیر و فراموش کن عمق کلامم را. به عاشقانه بودنش اعتماد نکن اشک هایش خیالی نیست دردهایش را جدی بگیر در انتهای خط از ذهن بیرون کن فریادهایش را فکر کن خواب دیدی و فراموش شد...
02-02-2014، 15:06
سلامتی رفقایی که
دعا دارن ادعا ندارن نیایش دارن نمایش ندارن حیادارن ریا ندارن رسم دارن اسم ندارن سلامتی خودت...
02-02-2014، 18:42
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-02-2014، 19:03، توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ.)
خـכایـــــا
چــہ ساختــہ ای . . . ؟ כل آכم هایت یکــــی از یکـی سنگـی تر ... כروغ هایشان یکـی از یکـی زیباتر ... نگاه هایشان یکـی از یکــی معنی כار تر و سنگین تر ... روحشان یکـی از یکـی هـفـتــــــ رنگـــ تر ... و هر یک برای خوכ ، یکــی از یکــی خـــכا تــر
02-02-2014، 23:46
همیشه در حالی که…
یه عالمه حرف بیخ گلوت چسبیده! یه عالمه اشک توی چشماته! یه عالمه حسرت توی دلت تلنبار شده… باید بگی : خب دیگه… واسه همیشه خدافظ …!
03-02-2014، 12:42
عزیزکم
می دانم تو هنوز باور نداری دلباختگی ام را پس بیا اندکی میزبان رویاهای من باش ! ببین در وادی رویا و خیال چون دیوانه مجنون مست چگونه به تصویر میکشم تو را ... ! در بوم خیالی ام اما حیف ، حیف بی خیالی درک نمیکنی دیوانگی ام را ...
03-02-2014، 14:14
آدمها که "عوض" می شوند...
از "سلام" و "شب بخیر" گفتنشان می شود این را فهمید!! از "حرف ها" و "نگاه ها"... از گودال های عمیقی که بین تو و خودشان میکنند ؛ و تویش را پر از دلیل میکنند !!
03-02-2014، 14:16
اگه از کیفیت کسی که روش زوم کردیم راضی نیستیم ،
قبل از متاسف شدن واسه اون یه کوچولو هم به فکر ارتقای لنزهای خودمون باشیم . . .
03-02-2014، 19:54
- بین من و تو یه مانیتور فاصله س ! خاموش کنم خاموش میشی ...
04-02-2014، 1:49
لیاقت میخواهد ...
بودن درشعرهای دختری که...... نبودن هایت را اشک میریزد...... اشتباه نکن به خودت نگیر..... دربیلیاقیه توکه شکی نیست..... اینجا دلیل بودنت میان بغضهایم ....... خریت خودم هست نه لیاقت تو.....!!!!!!!!!
| |||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|