امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】

salam

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 122
Oreb#
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، HeDyE~×~
آگهی
(01-02-2014، 21:12)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 21:09)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فـاطمه ROCK ME ینی چی؟؟؟

سنگ من.

نــع اون میشه مـای راک

راک می ینی منو راک کن حالا من متوجه منظورش نمیشم از منو راک کن|:
(01-02-2014، 21:16)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 21:09)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خـــــــوبه اواتارم فاطی؟

آرع خوبه

پس چراع احمد میگع ی جوریــع؟
|:
(01-02-2014، 21:19)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 21:12)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 21:09)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فـاطمه ROCK ME ینی چی؟؟؟

سنگ من.

نــع اون میشه مـای راک

تو فیس بوک بهت گفتن ! ؟ Big Grin
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
(01-02-2014، 21:19)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فـاطمه ROCK ME ینی چی؟؟؟

سنگ من.

نــع اون میشه مـای راک

وآآع!
|:
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
(01-02-2014، 21:19)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 21:16)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 21:09)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرع خوبه

عوضش كن -______-
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، HeDyE~×~
(01-02-2014، 21:19)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرع خوبه

خاک به سرم عوض کن ژستش خیلی داغونه
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
(01-02-2014، 21:19)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوع (:
مرسی مامانت ایسان ((:

هان؟! |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 122
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
اینجآ هم برف میآد !
امروز یخ زدیم ! Big Grin
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، HeDyE~×~
(01-02-2014، 21:20)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فـاطمه ROCK ME ینی چی؟؟؟

سنگ من.

نــع اون میشه مـای راک

تو فیس بوک بهت گفتن ! ؟ Big Grin

اگـه تو فـیـس بت بـگـن ینی چـی؟؟؟
 سپاس شده توسط HeDyE~×~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 31 مهمان