امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】

(01-02-2014، 16:59)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهـــــــــــم اهـــــــــــم! ^.^
فــاطمـــــــــه^_^
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
آگهی
اوه اوه اوه نمردیم و یـکـی نـگرانـمون شـد

دوسـتـم زنـگ زدع داره توبیخـم میکنع چـرا امروز نیومدی مدرسـه دلـم واسـت تـنـگ شدع بود(:

مـنـو این هـمه خوشـبـخـتی محاله محاله محالع(:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، The Darkest Light ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(01-02-2014، 17:01)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 16:59)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 16:57)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 16:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 16:54)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان با کی بودی؟؟ 0.0

با خودم |:

:|
شاد باش:|

|: میخوام برم برا همیشه !!

:| خیلی بی مصرفم من !!

تو غلط میکنی!! :|
جوابی ندارم:|

|: یعنی اینکه بی مصرفم !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 87
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(01-02-2014، 17:03)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 16:59)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فــاطمـــــــــه^_^

غــــــــــــــزل! ^.^
|:
چرا کتابه نیومد؟:|
چی میشه نیاد؟:|
تا من برم بیام میاد:|
هعی خدا:|
کسی اینجا داداش داره؟؟ جونش چقد واسش مهمه؟؟
من تکم نمیتونم درک کنم:|
مگه من چی.گفتم دوستم اینجوری کرد:|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، இFATEMEHஇ
(01-02-2014، 17:02)anaki نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 16:59)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 16:57)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 16:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 16:54)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان با کی بودی؟؟ 0.0

با خودم |:

دیگه اینو نگو افتاد؟!Smile
ای بابا بچه برو توپ بازی کن این پیرزن بازیا چیه؟Smile

|: چشم بابابزرگ !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 87
(01-02-2014، 17:02)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 16:59)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 16:58)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 16:56)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 16:49)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همونی که جلوش یه عالمه مغازه بود و |: یه شیرینی فروشی !؟ |:

فاطمه !! . . ||:

سآعت 4:30 5 بودم جلو یه شیرنی فروشی بزرگ بودم !Big Grin
ولی ببین لباس تیم داشتم یه گرم کن یکدست با کفش سفید ورزشی نایک !
از این کامل تر میخواستی ! خخخخخخ Big Grin
|: عینک میزنی؟

فاطمه |: ههه من احمدو دیدم ^_^

البته اگه بگه عینک نمیزنه همه چی بهم میخوره |: یعنی یکی دیگه بودش !! :|

میزنم ولی نع اون روز ! Big Grin
|: تو نبودی !!

خو دوستان من خیالاتی شده بودم !! |:

اون پسره هم خیلی یه تختش کم بود ^_^

نمیدونم کی بود اون بغلیش هعی الکی میخندیدن |:

من زُل زده بودم بهشون |:

بعد تا نیگام میکردن آسمون رو نیگا میکردم !! |:

نع اون روز داشتم با دوستام دعوا میکردم !
ولی جلو شیرنی فروشی میخندیدم !
دارم شک میکنم !
تو کدوم شهر ! ؟ Big Grin
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 87
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(01-02-2014، 17:03)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 17:01)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با خودم |:

تو غلط میکنی!! :|
جوابی ندارم:|

|: یعنی اینکه بی مصرفم !!
نع میخواستم بگم مصرف میشی:|
بد منصرف شدم:|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(01-02-2014، 17:03)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 17:03)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فــاطمـــــــــه^_^

غــــــــــــــزل! ^.^
فـــــــــآطمـــــــــــــــــــــه^______________________^
ای بابا بسه آیسان
فقط اگه میری برو خانه سالمندان با این حرفات
دیگه حتی لوازم پلاستیکی یبار مصرفن ما اینجا بی مصرف نداریم!Smile
ﺟﻠﻮﯼ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﭘﯿﺮﻭﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﭘﺸﺖ ﺳﺮ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﺭﻫﺒﺮﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﺗﻨﻬﺎ ﮐﻨﺎﺭﻡ ﻗﺪﻡ ﺑﺰﻥ ﻭ ﺩﻭﺳﺘﻢ ﺑﺎﺵ !
ﺁﻟﺒﺮ ﮐﺎﻣﻮ
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 64 مهمان