امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】

(01-02-2014، 13:42)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارع کثافط الان وقت قرهcryingDodgy

چیـکـار کـنـم به جـان خودم دست خودم نی خود به خود میاد ولی سعی میکنم کمتر بروز بدم
 سپاس شده توسط amirali%
آگهی
(01-02-2014، 13:42)ÐeaÐ GiЯl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 13:39)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــــو ؟ >__<
دعــوا داری؟! 0_o
یــه دفــه بــیا بــزن دیــه والا |:

دعــوآ نـدارم |:

اصـابم نـدارم |:

حیفــ دسم بتــ نمیرسهـ -__-
خـــر ):
(01-02-2014، 13:45)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 13:28)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 13:25)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تــــــــــــــــــــــــآرآ (:
عــشقــو (:
راســی اســمت رکــسانا یا ادریــنا؟! 0_o
(01-02-2014، 13:26)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 13:21)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 13:19)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بزآر یه امآر سر انگـشتی بگـیرم ببیــنم کی هآ هسـتـن ...

هــمون چــیزی کــه مــلیتــا مــیگف 0_o

مـآ ملیـتا ندآریم کـه T_O

هــمین کــه مــحروم شــده |:
دوس دخــتره قــبلیت ((:

دوسـت دخـتر قبلـیه من ... T____T '

دیشـب کـه این جا بود ؟!!!

کی محرومـــــــ شد !!!

پــَـرت |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 56
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، ÐeaÐ GiЯl
1 و 2 و 3 و 4 و...

اوآ یـه منآفق بینمون پیـدا کردمـــ ...

میخـوآسـم یـ1ـه چی بگـم ولی ـــ دیگـه و...
(01-02-2014، 13:47)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 13:42)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارع کثافط الان وقت قرهcryingDodgy

چیـکـار کـنـم به جـان خودم دست خودم نی خود به خود میاد ولی سعی میکنم کمتر بروز بدم

من فیلا باس برم خدافسcryingcryingcryingcrying
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(01-02-2014، 13:47)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 13:42)ÐeaÐ GiЯl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 13:39)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــــو ؟ >__<
دعــوا داری؟! 0_o

دعــوآ نـدارم |:

اصـابم نـدارم |:

خـــر ):
(01-02-2014، 13:45)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 13:28)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 13:25)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عــشقــو (:
(01-02-2014، 13:26)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 13:21)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــمون چــیزی کــه مــلیتــا مــیگف 0_o

دوس دخــتره قــبلیت ((:

کی محرومـــــــ شد !!!

پــَـرت |:

و

پـلآ

کـِـی محرومـ شد !!
شوهرتـــ کو ؟؟؟
نمی دونی دیشـب بله رو دادی چقـدر ذوق کرـد که .. ExclamationHeart→ بومـ بومـــــ
 سپاس شده توسط T A R A
(01-02-2014، 13:47)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خـــر ):

میـدونم هسـی (:

فعلــآ بــای :*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط T A R A ، !~IмДи~!
(01-02-2014، 13:45)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا پیش خودم یکی بهترشو بهت میدم (:
آز اون شوکولات نعنایی ها ((((:
آخ جون باوشه
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
تارا پس گفتي ميخواي نويسنده شي؟Big GrinBig Grin
اينارو بده تو خصوصي نويسنده شو

نام كاربري:
نام و نام خانوادگي:
رمز عبور:
ايميل:Shy
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، T A R A
(01-02-2014، 13:51)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 13:45)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا پیش خودم یکی بهترشو بهت میدم (:
آز اون شوکولات نعنایی ها ((((:
آخ جون باوشه

بهـ به ... دایرکشن گرل ...

چه خبر ؟؟؟
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(01-02-2014، 13:49)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــــو ؟ >__<
دعــوا داری؟! 0_o

دعــوآ نـدارم |:

اصـابم نـدارم |:

خـــر ):

عــشقــو (:

دوس دخــتره قــبلیت ((:

کی محرومـــــــ شد !!!

پــَـرت |:

و

پـلآ

کـِـی محرومـ شد !!
شوهرتـــ کو ؟؟؟
نمی دونی دیشـب بله رو دادی چقـدر ذوق کرـد که .. ExclamationHeart→ بومـ بومـــــ
عــع؟! |:
(01-02-2014، 13:51)ÐeaÐ GiЯl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خـــر ):

میـدونم هسـی (:

فعلــآ بــای :*

رفتی با اینکه میدونستی

تو رو دوست داشتم و رو هیچکی نی اون حسی
{{:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 69 مهمان