امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کشتار مردم عادی شوروی توسط ارتش آلمان نازی در جنگ جهانی دوم

همیشه از المانی های ساده سو استفاده شده این پست بد اموز باید بسته بشهAngry
شكسپير: هميشه به كسي فكر كن كه تو رو دوست دارد، نه كسي كه تو دوستش داري**
عضو گروه تاریخ انجمن
 سپاس شده توسط در جستجوی حقیقت
آگهی
نقل قول: برای مردم آذربایجان فرقی نداشت که کدامشان باشند
آنان به معنای دقیق کلمه یک چیز میخواستند:استقلال آذربایجان
وقتی که تزار بود چنین درخواستی نداشتند وراضی بودند.

نقل قول: از زیر بیرق روس های کافر!(روس های کافر منظور همان روس های غیر مسلمان است)
از نظر شما هرکس مسلمان نیست کافره؟

نقل قول: مسیحی نداشتند فقط و فقط میخواستند یک حکومت مسلمان مستقل در آذربایجان برای خودشان داشته باشند از این رو آنان به ارتش سفید نپیوستن
این فقط در ذهن شماست اما حقیقت اینه که آذربایجان افراد مسیحی هم داشته.دوم آنکه مردم آذربایجان وغالبشون در هنگام جنگ داخلی روسیه به کمونیست ملحق شدند.

زمان استالین هم که هیچ کس جرات وقدرت استقلال از شوروی را نداشت.کار مردم آذربایجان درجنگ جهانی دوم نتیجه ای نداشت چون بسیار دیر شده بود وزمانی باید کمونیسم را نابود می کردند که لنین بود وباید در نطفه ودر 1917 خفه اش می کردن.

نقل قول: با توجه به این همه استدلال و ادله عقلانی به این نتیجه می رسیم که کشتار مردم عادی شوروی در جنگ جهانی دوم دروغی بیش نیست
شما بحث استقلال آذربایجان رو مطرح کردی چه ربطی به بحث کشتار مردم شوروی ونتیجه گرفتن از اون دره؟

نقل قول: همیشه از المانی های ساده سو استفاده شده این پست بد اموز باید بسته بشه
من دارم با درجست وجوی حقیقت عزیز بحث می کنم.شما هم پارازیت نیا.وگرنه اخطار می گیرید
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
"دختر و افسر مرزی"

کشتار مردم عادی  شوروی توسط ارتش آلمان نازی در جنگ جهانی دوم 5
((...زنده باد صلح بین المللی,مرگ بر جنگ افروزان...))
استالین_آخرین سخنرانی سال 1952
عضو گروه تاریخ انجمن
برادر من!
اعتقاد من که نیست!اعتقاد خودشون بوده!
نقل قول: وقتی که تزار بود چنین درخواستی نداشتند وراضی بودند.
علت این بود که ارتباط شان با آذربایجان ایران بیشتر بود
البته همچین زیاد هم راضی نبودند و هر از چند گاهی جنبش های استقلال طلبانه در میانشان دیده می شد
نقل قول: از نظر شما هرکس مسلمان نیست کافره؟
اعتقاد من نیست اعتقاد اونها بوده

نقل قول: این فقط در ذهن شماست اما حقیقت اینه که آذربایجان افراد مسیحی هم داشته.دوم آنکه مردم آذربایجان وغالبشون در هنگام جنگ داخلی روسیه به کمونیست ملحق شدند.

زمان استالین هم که هیچ کس جرات وقدرت استقلال از شوروی را نداشت.کار مردم آذربایجان درجنگ جهانی دوم نتیجه ای نداشت چون بسیار دیر شده بود وزمانی باید کمونیسم را نابود می کردند که لنین بود وباید در نطفه ودر 1917 خفه اش می کردن.
جمله بنده رو درست متوجه نشدید
آذری ها کاری نداشتند که روس ها بر دین مسیحی که دین الهی می باشد هستند
آنان روس ها را کافرانی می پنداشتند که بر بلاد مسلمین (آذربایجان و داغستان) ظالمانه حکمرانی می کنند علت ظلم هم این بود که اجازه نمی دهند که آنان به زیر بیرق مسلمین بازگردند
البته تکرار می کنم این اعتقاد من نیست اعتقاد خودشون بوده

نقل قول: شما بحث استقلال آذربایجان رو مطرح کردی چه ربطی به بحث کشتار مردم شوروی ونتیجه گرفتن از اون دره؟
چند پست اگر بروید بالاتر عنوان شد که مردم شوروی از هر قشر و هر طبقه و قومیت به آلمانی ها پیوستند تا از شر کمونیسم رها شوند
از این رو با آلمانی ها همکاری داشتند
پس عقلا کشتار آنان بدست آلمانی ها فرضیه ای رد شده است
عضو گروه تاریخ انجمن
نقل قول: برادر من!
اعتقاد من که نیست!اعتقاد خودشون بوده!
آقا اصلا قبول مردم آذربایجان استقلال طلب ولی اگه عرضه داشتن مثل فنلاند یا لهستان کمونیست ها رو در جنگ داخلی شکست می دادن واستقلال پیدا می کردن.پس چرا نتونستن.مردم فنلاند ولهستان گرایش کم تری به کمونیست داشتند که توانستند سرکوبش کنند(البته استالین بعدا تلافیشو سر هردوشون در اورد.
نقل قول: آذری ها کاری نداشتند که روس ها بر دین مسیحی که دین الهی می باشد هستند
آنان روس ها را کافرانی می پنداشتند که بر بلاد مسلمین (آذربایجان و داغستان) ظالمانه حکمرانی می کنند علت ظلم هم این بود که اجازه نمی دهند که آنان به زیر بیرق مسلمین بازگردند
البته تکرار می کنم این اعتقاد من نیست اعتقاد خودشون بوده
می تونی چند تا لینک منبع بزاری تا خودم اعتقاداتشون رو ببینمSleepy
نقل قول: چند پست اگر بروید بالاتر عنوان شد که مردم شوروی از هر قشر و هر طبقه و قومیت به آلمانی ها پیوستند تا از شر کمونیسم رها شوند
از این رو با آلمانی ها همکاری داشتند
جوابش هم گفته شد.اولا شوروی وطن فروش وخائن نبودند که بخواهند کشورشان به تاراج برود.دوما آنها با آن فداکاری که در جنگ ها به خصوص استالینگراد جنگیدند غیر ممکنه این خیانت.ودرآخر استالین نمی گذاشت اونا کمک کنن وچندتا از چکیست های قاتل وسلاخ قدیمی وان کا وی دی را مامور کنترل کلی کرده بود.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
"دختر و افسر مرزی"

عضو گروه تاریخ انجمن
نقل قول: آقا اصلا قبول مردم آذربایجان استقلال طلب ولی اگه عرضه داشتن مثل فنلاند یا لهستان کمونیست ها رو در جنگ داخلی شکست می دادن واستقلال پیدا می کردن.پس چرا نتونستن.مردم فنلاند ولهستان گرایش کم تری به کمونیست داشتند که توانستند سرکوبش کنند(البته استالین بعدا تلافیشو سر هردوشون در اورد.
بازی با کلمات نکن!DodgyDodgyDodgy
چون مردم آذربایجان جمعیت شون کم بود ثانیا از جایی حمایت نمی شدند

نقل قول: می تونی چند تا لینک منبع بزاری تا خودم اعتقاداتشون رو ببینم
همه چیز در اینترنت نیست!
بنده این اطلاعات را از طریق مطالعه مصاحبه های انجام شده با افرادی که پس از جمهوری دموکراتیک آذربایجان به ایران پناهنده شدند به دست آورده ام
همچنین بصورت پراکنده در کتابهای مربوط به تاریخ آذربایجان نوشته شده است
البته اگر لینکی هم باشد به درد شما نمی خورد چون معمولا این نوشته ها یا به زبان آذری است یا ترکی استانبولی

نقل قول: جوابش هم گفته شد.اولا شوروی وطن فروش وخائن نبودند که بخواهند کشورشان به تاراج برود.دوما آنها با آن فداکاری که در جنگ ها به خصوص استالینگراد جنگیدند غیر ممکنه این خیانت.ودرآخر استالین نمی گذاشت اونا کمک کنن وچندتا از چکیست های قاتل وسلاخ قدیمی وان کا وی دی را مامور کنترل کلی کرده بود.
شما جوابی ندادید!
فقط سفسطه کردید!
بقیه اش هم حرف مفت هست کسانی که به نفع شوروی جنگیدند فریب خوردگان ساده دلی بیش نبودند
آگاه ها به آلمان پیوستند و خود بر علیه شوروی می جنگیدند تا کشورشان تاراج نشود

قضیه آرامش که در تایپیک بارباروسا گفتم اینجا هم صدق می کنه
عضو گروه تاریخ انجمن
نقل قول: چون مردم آذربایجان جمعیت شون کم بود ثانیا از جایی حمایت نمی شدند
هزاران اشخاص ودولت های ضد کمونیست چه در زمان انقلاب روسیه وچه جنگ جهانی دوم از مردم آذربایجان حمایت کردند.در جنگ داخلی ارتش سفید وتمام متحدانش وهمین طور ترکیه ودر جنگ جهانی دوم هم اون طور که شما گفتید هیتلر ولی در جنگ جهانی دوم اشخاص بسیار کمی از استقلال آذربایجان حمایت کردند.

حال امروزه 20 سال است آذربایجان به استقلال رسیده.ولی آیا قوانین اسلامی در اون کشور اجرا می شه.بی حجابی و... در آذرایجان به چشم می خوره واسلامگرایان سرکوب می شوند...

درصورتی که زمان تزار همه چیز خوب بود واتفاقا ترکها,قزاقها وتاتارها از حامیان نیکلای دوم بودند که کرنسکی ولنین هرو می ترسیدند آنا تزاررا بازگردانند.
نقل قول: بنده این اطلاعات را از طریق مطالعه مصاحبه های انجام شده با افرادی که پس از جمهوری دموکراتیک آذربایجان به ایران پناهنده شدند به دست آورده ام
همچنین بصورت پراکنده در کتابهای مربوط به تاریخ آذربایجان نوشته شده است
البته اگر لینکی هم باشد به درد شما نمی خورد چون معمولا این نوشته ها یا به زبان آذری است یا ترکی استانبولی

خب.اون لینک های ترکی رو بزار من پدرم ترکی بلده میدم ترجمه کنه.اگر هم کتابی چیزی بود دقیق معرفی کن

نقل قول: آگاه ها به آلمان پیوستند و خود بر علیه شوروی می جنگیدند تا کشورشان تاراج نشود
شما یکم منطقی فکر کن.کسی که ضد کشورش می جنگه ومردم خودش رو میکشه آیا آگاهه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
"دختر و افسر مرزی"

عضو گروه تاریخ انجمن
عکس هایی از تجاوز سربازان آلمانی به زنان شوروی وجود دارد که به دلیل دلخراش یودن تصاویر نمی توان قرار داد.
"دختر و افسر مرزی"

عضو گروه تاریخ انجمن
بقیه کارها چی.
خوب بود ممنون.
سلام دوستان من امیررضا هستمو13سالمه وبچه ی خیلی خیلی شوخی هستم

......................برای سپاس از دکمه ی سپاس استفاده کنیدBig GrinBig Grin.....................
نقل قول: بقیه کارها چی.
؟؟منظورتون رو نفهمیدم؟؟
"دختر و افسر مرزی"

عضو گروه تاریخ انجمن
درضمن در جست وجوی حقیقت74 درصد مردم جمهوری آذربایجان کافرهستند بر طبق گفته ویکیپدیا
http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%A9%D8%A7%D9%81%D8%B1
دلیل بی وفایی آنان به تزار وگرایششان به کمونیسم همین بود.
"دختر و افسر مرزی"

عضو گروه تاریخ انجمن

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفت‌وگوی تاریخ ایرانی با رئیس وقت پاسگاه سیاهکل: مردم محلی از چریک‌ها حمایت نکردند
  روزی که پله ستاره جام جهانی شد
  تصاویر/ آمریکا در ۱۰۰ سال قبل؛ از چارلی چاپلین تا جنگ جهانی
  آثار هنری که از ترس بمباران‌های نازی‌ها پنهان شدند
  تأثیرات جنگ جهانی اول در ایران
  (تصاویر) جنگ‌جهانی اول؛ زنان و جنگ(2)
  امام خمینی از بیداری اسلامی تا بیداری جهانی
  (تصاویر) آلبوم جنگ‌جهانی‌دوم؛ سقوط ژاپن(2)
  قهرمانان بزرگ جنگ جهانی اول
  نارضایتى مردم از رژیم پهلوى

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان