امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

► { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74 ◄

(31-01-2014، 12:37)زهرا# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2014، 12:36)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2014، 12:35)زهرا# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

0_0
0ـــــ0

آیتین دخدرَمــ تویی؟؟!!

چقد بزرگ شدی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!

سلآم (:

عآشقال چرآ جواب پیاممو ندآدیع .. /: ؟؟

آخــه موضـــوع مورد نَظَر پوکیدع!!!
=)

زهرآ من میرم .. ببخش گلم !

بآی ..
 سپاس شده توسط šhεïdα
آگهی
(31-01-2014، 12:36)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2014، 12:34)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2014، 12:28)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2014، 12:27)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهم اهم (((:

سلام رکیــ!ヅ
فاطــــــــــــــــــــی ^_^
خوبیع؟ (:

نـــع بابا سرما خوردم گلوم درد میکنع!
ت خوبیع عشـــقی؟
اعــــــــع |:
من بدترم |:
امروز یه لشکر مهمون داریم /:
دارم تمرین میکنم که بعد غذا بتونم ظرف هارو بشورم /:
خووو دیه چخ خطرآ ؟ (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
►  { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74   ◄ 223
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط šhεïdα ، இFATEMEHஇ ، Snow-Girl
(31-01-2014، 12:37)ÐeaÐ GiЯl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2014، 12:36)ICe Angele نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2014، 12:32)ÐeaÐ GiЯl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـــآی !! |:

شوور نروع):

گُلـــی تـآ کــی هسـی !؟

معلوم نی!ولی فعلا هستم!(:

(:  ......  nobody  is  #perfect
(31-01-2014، 12:37)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2014، 12:37)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2014، 12:35)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من حوصلم پرید .. /:

خُدفِس .. |:

خدافســــــــــــ!

بدجوری رفتی تو فآزش ..

بآی |:

تو فآآزه چیـــ؟؟
|:
بـــــــــــآی

گُـل مَـטּ گآهے بـבاـפֿـلاـᓆ פּ ڪҐ حوصـِلـہ פּ مَغــرور بـوב...
امــّـــــا..
مانـבنـــے بــوב .
ایـטּ بـوבنـَش بـوב ڪـِـہ اפּ را تبـבیــل بـہ گـُــل مـטּ ڪرבه...✿

(31-01-2014، 12:39)ICe Angele نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2014، 12:37)ÐeaÐ GiЯl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2014، 12:36)ICe Angele نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2014، 12:32)ÐeaÐ GiЯl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـــآی !! |:

شوور نروع):

گُلـــی تـآ کــی هسـی !؟

معلوم نی!ولی فعلا هستم!(:
بـاش همسـری مـن میـرم بعـد میـآم

فعلـــآ
 سپاس شده توسط Snow-Girl ، ICe Angele
(31-01-2014، 12:26)ICe Angele نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2014، 12:22)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: مال خودتن!Dodgy
اما کمه بازم موخوام!(:

با اون بچه هات..

بَعضیآااااشون که ماشاله ..

اون جدیدا رو آدم تربیت کن !

من موندم نه به تو رفتن نه به شوورت ..

مطمئنی مال خودتن و به فرزندی قبولشون نکردی؟!
واه ناسلامتی خاله اشونیا!خو به تو رفتن دیگه!شایدهم به اون ننه جونمون!

=|

حالا که بیشتر فک میکنم میبینم به هیچکی نرفتن ..

یه عجوبه هایی بودن که همتا نداشتن ..
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

سپاس شده توسط ICe Angele
(31-01-2014، 12:38)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2014، 12:36)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2014، 12:34)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2014، 12:28)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2014، 12:27)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهم اهم (((:

سلام رکیــ!ヅ
خوبیع؟ (:

ت خوبیع عشـــقی؟
اعــــــــع |:
من بدترم |:
خووو دیه چخ خطرآ ؟ (:

خطــــــــــــــری نی!
کارنامع گرفتیــ؟
|:
(31-01-2014، 12:41)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2014، 12:38)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام رکیــ!ヅ
خوبیع؟ (:

ت خوبیع عشـــقی؟
اعــــــــع |:
من بدترم |:
خووو دیه چخ خطرآ ؟ (:

خطــــــــــــــری نی!
کارنامع گرفتیــ؟
آرع :
عربی 14
قران 16
دینی 13   |:
ریاضی 18     /:
علوم 19   |:
امادگی دفاعی 18
بقیه 20   |:
انضباط   متوسط یعنی 14  ((:

خاک بر سرم /:
ر*دم /:
خر خون شدم رف /:
تو چی؟ ^_^
دوستام ازم نا امید شدن

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 85 مهمان