امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

► { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74 ◄

(30-01-2014، 20:18)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 20:16)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 20:15)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیــلآم

من اومدم :|

دیدم هــمه رفــتن . . . پــس منم میــرم -__-

فــظ . . . !!

ســـــــــــــــــلآآم!
صب باهات حرف زدما ولی اسمت یادم نمیاد!
الان یادم میادا ولی ی راهنمایی بکن!

میــتــرا . . .

اعـــــــــ
ارع!مرســــــــــــی!
|:
آگهی
(30-01-2014، 20:20)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام:/

روژی^_^
خوبیــع؟؟(:
►  { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74   ◄ 158
 سپاس شده توسط amirali%
(30-01-2014، 20:20)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام روژی جون.

(30-01-2014، 20:14)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باطل رفت تآ حق بیآد Sleepy

صحیح است!!
|:
(30-01-2014، 20:21)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام روژی جون.

(30-01-2014، 20:14)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صحیح است!!
خوبی؟:}
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
(30-01-2014، 20:16)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 20:15)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 20:09)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 20:06)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 20:04)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ک دسپرورده خودتم عشقی((:

نفرماشوما استادین عسلمBig Grin

هدی من خاک برسر باز ریدم Angry

چیکار کردی باز؟؟؟:|

باوو یه دختره ب گوشی امیر هی میزنگید منم شمارشوگرفتم ننه خواهرشوباحرفام حامله کردم |:

دختره پروازرونرف دوباره زنگید بعدامیرج شوداد بدوبیراه گف بش عاقامنم شاکی شدم هرچی ازدهنم دراومد به امیرگفتم اونم شاکی شد سیم کارتشوشکوند احمق |:
بخون بقیشوبگم /:
ای جو گیر دیوونه :|

میبینی ادم دوس داره ج****بده>_<

الان به گوه خوردن افتاده |:

امروزگف میرم خونه خالم بعدساعت6اینابود بابامم خونه بود یه شماره ناشناس افتاد برداشتم خودش بود داشتم میمردم باش بحرفم ولی بابام جلوم بود قطیطم |:

اخلاق امیرم که اشنایی داری>_<

دوباره زنگید دلم نیومدجشوندم ج شودادم گف حالا نشناختی بیام بزنمت باعصبانیت کامل قط کرد >_<

بعداس دادم که سیمه جدیده عایا بعداس اومدنه من دوستشم ازماشین پیاده شد حالاخبری ازش ندارم اه شانسومیبینی>_<

بدبخت شدم رف توکه امیرومیشناسی |:
(30-01-2014، 20:21)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روژی^_^
خوبیــع؟؟(:
نع
(30-01-2014، 20:24)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 20:21)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام روژی جون.

صحیح است!!
خوبی؟:}

بعله!
تو خوبیــــــــع؟
چیکارا میکنیــع؟
|:
سلام^.^
کی هست عایا؟^_-
 سپاس شده توسط amirali%
خداحافظ -_-
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، ★MoRpHeUsS★
(30-01-2014، 20:27)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام^.^
کی هست عایا؟^_-

عســــــــــــــــــل!
چ خبر؟

(30-01-2014، 20:27)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداحافظ -_-

ی بار قبلا گفتی !!Big Grin
|:
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★ ، Mohammad 77

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 35 مهمان