(30-01-2014، 20:16)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-01-2014، 20:15)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-01-2014، 20:09)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-01-2014، 20:06)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-01-2014، 20:04)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من ک دسپرورده خودتم عشقی((:
نفرماشوما استادین عسلم
هدی من خاک برسر باز ریدم 
چیکار کردی باز؟؟؟:|
باوو یه دختره ب گوشی امیر هی میزنگید منم شمارشوگرفتم ننه خواهرشوباحرفام حامله کردم |:
دختره پروازرونرف دوباره زنگید بعدامیرج شوداد بدوبیراه گف بش عاقامنم شاکی شدم هرچی ازدهنم دراومد به امیرگفتم اونم شاکی شد سیم کارتشوشکوند احمق |:
بخون بقیشوبگم /:
ای جو گیر دیوونه :|
میبینی ادم دوس داره ج****بده>_<
الان به گوه خوردن افتاده |:
امروزگف میرم خونه خالم بعدساعت6اینابود بابامم خونه بود یه شماره ناشناس افتاد برداشتم خودش بود داشتم میمردم باش بحرفم ولی بابام جلوم بود قطیطم |:
اخلاق امیرم که اشنایی داری>_<
دوباره زنگید دلم نیومدجشوندم ج شودادم گف حالا نشناختی بیام بزنمت باعصبانیت کامل قط کرد >_<
بعداس دادم که سیمه جدیده عایا بعداس اومدنه من دوستشم ازماشین پیاده شد حالاخبری ازش ندارم اه شانسومیبینی>_<
بدبخت شدم رف توکه امیرومیشناسی |: