امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

► { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74 ◄

(30-01-2014، 18:42)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی بگم پخمو اینجا بگم ایا؟

هیچــــی
خودتو درگیرنکن=)
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
آگهی
helloo
(30-01-2014، 18:44)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 18:38)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه اه دخمله بی عرضه!Big Grin
برو بلاگفا وب بزن دیگه=ا

خــب لیــنک بــده >__<
(30-01-2014، 18:42)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بگو برای من مهمه اگه دوستیمون برات مهمه

بــیخیال بــاو بــخدا مــهم نـی !!

یــه چــیزی پَــروندم!!

باشه من فکر میکنم چیزی نمیدونی البته میدونم ادمه دهن لقیه پشت سرت زیاد حرف میزنه دلیل اصلیمم همین بود تازگیام فک کنم با یکی اشنا شده دیگه این دفه بد باهم دواامون شد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط T A R A
(30-01-2014، 18:43)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَــلــام...

هدی بت اس دادم مهمه عنتربخونشDodgy
(30-01-2014، 18:47)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچــــی
خودتو درگیرنکن=)

اوهوم خیلیم پخم مهم بود وبلاگو توزی بده چطوری میزنن

(30-01-2014، 18:48)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 18:43)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَــلــام...

دفه بد اخطار میدم درست بتایپ نمیدونم چرا حس میکنم تو اشنایی جریمرو دور زدی؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط T A R A ، *Nafas*
سلام Big Grin
 سپاس شده توسط pink lady ، T A R A ، Mïņ̃†êR
سَــلــام:ا
^__^

►  { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74   ◄ 137

سپاس شده توسط Mohammad 77 ، T A R A ، Mïņ̃†êR
نـــفس پــویان اومـــده ^________________^
►  { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74   ◄ 137
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Mïņ̃†êR ، *Nafas*

سَــلــام...
سَلــــــــــــــــــــــــــــــآم^_^
(30-01-2014، 18:49)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 18:47)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچــــی
خودتو درگیرنکن=)

اوهوم خیلیم پخم مهم بود وبلاگو توزی بده چطوری میزنن

(30-01-2014، 18:48)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَــلــام...

دفه بد اخطار میدم درست بتایپ نمیدونم چرا حس میکنم تو اشنایی جریمرو دور زدی؟
نخیردورنزدم این اکانت دوس پسرمه اینم جرمهDodgy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان