امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

► { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74 ◄

آووولمـ ! .. ):

میری ببینی فعـالیت مدیریتـم چـه قـده ؟ :|

پایینه یا بـآلا ؟ ))=
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، melodi+
آگهی
(30-01-2014، 12:10)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 12:09)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 12:06)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 12:04)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 12:01)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

0__0

اینجا ؟ :|

نهـــ!!!
گرفتم چی میگی ..

حالا چه طور ؟ چیز بدی از این ادم دیدی ؟ :/

نه باو:|
اخه حدود 6ماه پیش میشناختمت اونجاع:|
بعد دیدم اسمت شادیه میخواسم بدونم همونی :|
همین^__^
اسمت چی بوده گلم ؟ =))

مهشید 2013
الانم همینه که الان اینجاس فقط فونتش فرق داره:|
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط amirali%
وااااااااااا یه جامن به خودم سپاس زدم@_@

عجب!!!!!×_×
 سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، سوپرمغز
(30-01-2014، 12:12)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آووووووولی ! >___<

آی لـآو یـو .. ×
خفه شو cry girl
بیا بغلم دخدره اسکلم +----*^_^*----+
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
►  { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74   ◄ 88
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، HeDyE~×~ ، Apathetic
(30-01-2014، 12:12)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 12:11)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خــدآفـــض ... :|

توخیلی گوه خوردی عنترAngry
خوبه دیگه ):

همین الان ارسالتو ویرایش کن تا اخطار بت ندادم ! |:
خوب، ولی اشتباه...
(30-01-2014، 12:14)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 12:11)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 12:09)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

O__o
o____O
ارع منم نميشناسمت :D
:| :|
هــــی ..
شانسی بم گفتی آوا؟ :>

کور نيستم ميبينم اسمت اوائه @_@

:D:D
يادش بخير ....
من بفهمم تو کی هسی حالتو میگیرم -_-
یا خودت بگو یا خودم بفهمم ... انتخاب کن دیه _-_
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(30-01-2014، 12:16)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 12:12)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آووووووولی ! >___<

آی لـآو یـو .. ×
خفه شو cry girl
بیا بغلم دخدره اسکلم +----*^_^*----+
الــآن مـن واقعـن نیـآز بـه عاقوشـت دارم مـامانـی جونمــ ! p336

مـــن زنــدگیــم وابســته بــه آوا ســـت !:p318:
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، melodi+
(30-01-2014، 12:15)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 12:12)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 12:11)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خــدآفـــض ... :|

توخیلی گوه خوردی عنترAngry

اوووووییی:|
الان بهت اخطار میدن باووو:|
خو حوصلم سر رفت پری:|

خخخخخ خونمیزاری اروم باشم Big Grin
تاالان اکانت خودموترکوندم از اخطار 2بارمحروم شدم واکانت امیرعلیم 3بارمحروم کردم 2بار اخطار گرفت |:

چقدمن وحشی ام\:
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
دیگه چه خبر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(30-01-2014، 12:15)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 12:12)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 12:08)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 12:06)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-___-
من مهشید:|
آی پیکسم بوداااااا
ولی من ترجیح دادم کامل ترشو بدزدم(:
پشیمونم الاعن:|
آهــا ! .. ســلام مهشید:|
آی پیکس؟هوم؟ |:
نه اتفاقا به پروفایلت میاد -_-

سلام !
اره ای پیکس:|تبلیغه گفتنش؟؟:|
فقط سایته اواتاره :|
اگه تبلیغه دیه نمگم:|
ب امضام نمیاد:|
-___-
مرسی در کُل:|
میتونی امضاتو عوض کنی -_-
لینک اینجایی که میگیو بده به منم :/ آواتار میخوام :/
خواهش در کل -_-

همین جوری بیاد پایین بیشدر میشه^__^
زیاد باس توش گشتاااااااااااع:|
همینطوری اماده نی:|
قشنگ همه جاشو بگردید
ممنون در کل
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط melodi+

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 175 مهمان