امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

► { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74 ◄

(30-01-2014، 11:42)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 11:40)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 11:39)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 11:37)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 11:36)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اریع تا حدودی بعلی:|
یو یک گلی؟؟؟
اره دیه اسم اونم حمید بود:|
عجب ذهنی داری
اورین

^___^
ولی من واقعا فقط میدونم کی بودی:|
دیه بقیش یادم نی:|
وD:

(30-01-2014، 11:39)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیلام جمعیت)))):

امیر علیع:|
داداش):
خوبی یو؟
بگو بهت بگم
من چی بگم خودت بگو من تائید میکنم^__^

(30-01-2014، 11:42)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 11:39)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 11:37)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 11:36)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یو یک گلی؟؟؟
عجب ذهنی داری
اورین

^___^
وD:

(30-01-2014، 11:39)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیلام جمعیت)))):

داداش):
خوبی یو؟

من پریمBig Grin

وات؟مگا وات؟کیلووات؟
خخخخخخ بوشه
خوبی پری؟
15 سالمه
همین
➖⃟?•• ʙᴇ sᴜᴄʜ ᴄʀᴀᴢʏ ᴛʜᴀᴛ ʙᴇʟɪᴇᴠᴇ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ᴅᴏ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ ʏᴏᴜ ᴡᴀɴᴛ

اونقدر دیوونه باش که باور داشته باشی میتونی هر کاری رو انجام بدی
آگهی
(30-01-2014، 11:37)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 11:32)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام :|

هـــــــــآی:|
خوبید عایا؟؟:|
هیجان زدم !

کامپیوترم صدا نداره فک کنم این ویدیو صدا دار باشه میشه گوش بدی بعد بنویسی چی میگن ؟ ):
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(30-01-2014، 11:43)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 11:42)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یو یک گلی؟؟؟
عجب ذهنی داری
اورین

^___^
وD:

سیلام جمعیت)))):

داداش):
خوبی یو؟

من پریمBig Grin
پری بشعوررر الان همع هنگ میکنن((((((((:

خخخخ هدی یادته ماخودمونم هنگیده بودیم Big Grin
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
(30-01-2014، 11:43)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 11:41)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 11:40)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 11:39)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 11:37)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

_______
هدی سیلوم خوبی ؟؟

خوبیـــع شیـــدی؟؟^_^
هدی
عمه:|
اره اره خوعبم امروز ما حال همو زیاد نپرسیدیدمD:
چراع چراع صـــدجا((:

اره دیگه:|
هدی کیشمیشی ام:|
نون خامه ای ام :|
چی گفتم؟؟:|
((:
►  { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74   ◄ 80
 سپاس شده توسط amirali% ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(30-01-2014، 11:44)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 11:42)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 11:40)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب ذهنی داری
اورین

^___^
وD:

سیلام جمعیت)))):

داداش):
خوبی یو؟
بگو بهت بگم
من چی بگم خودت بگو من تائید میکنم^__^

عجب ذهنی داری
اورین

^___^
وD:

سیلام جمعیت)))):

داداش):
خوبی یو؟

من پریمBig Grin

وات؟مگا وات؟کیلووات؟
خخخخخخ بوشه
خوبی پری؟

ارع دیه ماخودمونم 2روز وقت برد باورکنیم خخخخBig Grin

وات؟؟:|
من هنو تو هنگم بخداع:|
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، amirali%
(30-01-2014، 11:45)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 11:43)تارا 20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 11:41)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 11:40)تارا 20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 11:38)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیلوم:|
مرسی که حداقل جواب سیلوم ما رو دادیBig Grin
5تومن میشع
قابل ندارع^__^
تخفیف بده دیه

ارزون حساب کردم:|
اصن بیخی
خدایا
کمی بیا جلوتر...میخواهم در گوشت چیزی بگویم...!
این یک اعتراف است...
من بدون او دوام نمی آورم...حتی تا صبح فردا...!.!

سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، amirali%
(30-01-2014، 11:46)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 11:43)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب ذهنی داری
اورین

^___^
وD:

سیلام جمعیت)))):

داداش):
خوبی یو؟

من پریمBig Grin
پری بشعوررر الان همع هنگ میکنن((((((((:

خخخخ هدی یادته ماخودمونم هنگیده بودیم Big Grin
ارع اراع (((:
خخخ((:
►  { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74   ◄ 80
 سپاس شده توسط amirali% ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(30-01-2014، 11:45)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 11:32)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام :|

هیجان زدم !

کامپیوترم صدا نداره فک کنم این ویدیو صدا دار باشه میشه گوش بدی بعد بنویسی چی میگن ؟ ):

صدا ندارع ....!!!!
بی صداس :|
):
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
هدی توضیح بده من حسشوندارمBig Grin
 سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(30-01-2014، 11:47)تارا 20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 11:45)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 11:43)تارا 20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 11:41)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 11:40)تارا 20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی که حداقل جواب سیلوم ما رو دادیBig Grin
5تومن میشع
قابل ندارع^__^
تخفیف بده دیه

ارزون حساب کردم:|
اصن بیخی

یعنی نمیخوای پول منو بدی/؟

حمید>______<
خوشبختم تائید میکنم:|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان