امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

► { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74 ◄

(29-01-2014، 20:26):| :/ :( :) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 20:25)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 20:24):| :/ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غــــیژ تـِـق :|

نینجا=/
هـوم -_-

نازنینو دیدم:>

چی شد؟؟؟؟؟؟ چی گففف؟؟؟ بگو زود بگو
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
آگهی
(29-01-2014، 20:25)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 20:24):| :/ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخه بچه ها این دوستمون با کی کار داره؟Big Grin
تورو سَنَنَ ؟:|
 سپاس شده توسط ჯ Simón BóLIvaЯჯ ، இFATEMEHஇ
(29-01-2014، 20:26)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 20:24)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوکی مکسی ! -__-

من فک کنم هیچ وخ مشکلم حل نمیشه ! ..

تتلو ! SadBig Grin

=)
مگه دروغ میگم الان همه نوجوونا اینجوری شدن:|||

نه اصلا من اينجوري نيستم سر خوشمBig Grin
 سپاس شده توسط Albert wesker
(29-01-2014، 20:24):| :/ :( :) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من حس میکنم تو کی ...
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(29-01-2014، 20:27):| :/ :( :) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 20:25)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوو
يابو مواظب حرف زدنت باش DodgyDodgy
 سپاس شده توسط ჯ Simón BóLIvaЯჯ
(29-01-2014، 20:25)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشکـوک میزنـی /: !!
شد بار 3م یا 4رم ؟:|
(29-01-2014، 20:27)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 20:26):| :/ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 20:25)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نینجا=/
هـوم -_-

هیــــــم زشته بچه اینجاس نمیشه گف:>>
 سپاس شده توسط Albert wesker ، Ƒαкє ѕмιƖє

(29-01-2014، 20:24):| :/ :( :) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دادا با من کار داره
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، τοxικ
(29-01-2014، 20:25)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ايسان خودتي؟Smile
پرو شديا جوجو2mo5
به من ميگم اسي خطرcong

پـ نـ پـ |: !!

|: پرو بودم ولی برای بعضیا رو میکردم !!

|: اگه تو اسی خطری ما ایسی فراتر از خطریم !!

ایمــان این متـنی که میخواستم !! (:

مملکتو ورق بزنی لاش بگــ ــ ــــاس
امروز عــ ـ ـــمامه یه رو بوده تاج به جاش
انگار چنارو بکنی و بکاری کاج بجاش
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ►  { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74   ◄ 39
 سپاس شده توسط τοxικ
عاقا ایشون(( :| :/ Sad Smile)) رفیق من هستند .فقط با من کار دارن لطفا درگیری ایجاد نکنید

(29-01-2014، 20:28):| :/ :( :) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 20:25)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشکـوک میزنـی /: !!
شد بار 3م یا 4رم ؟:|
(29-01-2014، 20:27)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 20:26):| :/ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نینجا=/
هـوم -_-

هیــــــم زشته بچه اینجاس نمیشه گف:>>

آها=) کجا میگی بهم؟؟؟کجا بیام الان؟
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، τοxικ
(29-01-2014، 20:28)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 20:27):| :/ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوو
يابو مواظب حرف زدنت باش DodgyDodgy
برو تو اینه نگا کن خودتو صدا بزن نه تو جم:|
زیگیل:|
ببند صدات نیاد:|

مسکی بیا فروزن:|
 سپاس شده توسط Albert wesker

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 127 مهمان