امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

► { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74 ◄

(29-01-2014، 20:18)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 20:18)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیــــــ؟؟

آیسان :|

کدومشون !؟ |: منظورم اولیه یا این؟! |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ►  { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74   ◄ 37
آگهی
(29-01-2014، 20:19)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکـی بـگـه ! >__<

مکـسی .. میخاسـتم بگـم اگـه یه ادمی بخواد زندگیرو خوب ببینه باس چی کنه ؟

من زندگیم خط خطیه :|

اگه زندگی رو خوب نمیبینی باید عینک بزنی شفاف میشه برات:cool:
حالا همه زدن تو تریپ افسردگی:cool: جدیدا مد شده؟؟
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Apathetic ، Snow-Girl
(29-01-2014، 20:21)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان میتونی متن آهنگ منتظر از سوگند و عرفان قسمتی که عرفان میگه مملکتو ورق بزن لاس به گاس و اینجور چیزارو میگه رو این عکسه درست کنی؟! ^_^ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.8pic.ir/images/30171014735797706442.jpg

ممنون میشم ||: !!

راستی اواتار کی خوب بود ؟! |:

بگو متنتو کامل (:

خودت دیگه !
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
عآغآ صدآمُ دآرید ؟؟ !!

به احترآمتون هیچوخ حتی من ؛

ترک نکردم این نتو بی صآحآبو تآ برسم به جآیی .. -_-
 سپاس شده توسط τοxικ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Wanton ، Snow-Girl
(29-01-2014، 20:21)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 20:17)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آواتارش خوب بود :|

ایمان میتونی متن آهنگ منتظر از سوگند و عرفان قسمتی که عرفان میگه مملکتو ورق بزن لاس به گاس و اینجور چیزارو میگه رو این عکسه درست کنی؟! ^_^ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اي كيوت منفي هستشWink
سه ساعته ميگه آواتار ايسان..

آخر ميگي ليلي زن بود يا مرد؟SleepySleepy
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(29-01-2014، 20:19)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکـی بـگـه ! >__<

مکـسی .. میخاسـتم بگـم اگـه یه ادمی بخواد زندگیرو خوب ببینه باس چی کنه ؟

من زندگیم خط خطیه :|

به نظر من چشات آسیگماته
من یه دوست داشتم اینطوری بود عینک زد خوب شد ولی بیچاره بعدش مرد حیوونکیBig Grin
 سپاس شده توسط Albert wesker ، Wanton
(29-01-2014، 20:22)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 20:17)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آواتارش خوب بود :|

اي كيوت منفي هستشWink
سه ياعته ميگه آواتار ايسان..

آخر ميگي ليلي زن بود يا مرد؟SleepySleepy
من با شما حرف زدم!؟

جدیدا تو شدی ایمان!؟ |: استغفرالله !!

(29-01-2014، 20:22)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بگو متنتو کامل (:

خودت دیگه !
آهان وایسا پس !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ►  { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74   ◄ 37
غــــیژ تـِـق :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Albert wesker ، ჯ Simón BóLIvaЯჯ
(29-01-2014، 20:21)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خندیدم :|

باس زار بزنی :v
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
اوکی مکسی ! -__-

من فک کنم هیچ وخ مشکلم حل نمیشه ! ..

تتلو ! SadBig Grin
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 255 مهمان