امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

► { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74 ◄

(29-01-2014، 20:11)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها راستی امروز تولدمه رفتم تو 21 سالگی خیر سرم
از دانشگاه اومدم خونه گفتم الان چراغ ها خاموشه همه میخوان سوپرایزم کنن ولی زهی خیال باطل...Big Grin
ننه هه با جارو دنبالم کرد هی میگفت در به در شده چرا بهت زنگ زدم جواب ندادی.....واللاUndecidedBig Grin
[color=#FF6347]

(')...(')
( ' o ' )
(')---(')
(''')-(''')
This teddy is gift of ur birthday gift.
acha hai na...smile plz
Happy Birthday
اواتار ►  { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74   ◄ 35خلاف قوانین حذف شد دفعه بعداخطار دریافت میکنید
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، இFATEMEHஇ ، ჯ Simón BóLIvaЯჯ
آگهی
بد نی خدافسی کنیـدا |: !!!

خدافسی نکنید مهم نی بـرام T_T بدرود و شب خوش !! |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ►  { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74   ◄ 35
 سپاس شده توسط τοxικ ، Albert wesker ، Alijah-1994 ، இFATEMEHஇ ، Wanton
فقـد مشکـل مـن بـود یـآ شومـاها هـم بود ؟

یهـو بـه جـا سفحـه ی سایـت یه پیج اومـد گف تلفـنتون جواب داده نمیشـه تا 2 روزه دیگـه ! Huh
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، இFATEMEHஇ ، Alijah-1994
(29-01-2014، 20:15)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس =خدافظی
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط Alijah-1994 ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Apathetic
(29-01-2014، 20:15)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدآآفســــــــــ عسیسم!^.^
|:
 سپاس شده توسط Alijah-1994 ، Ƒαкє ѕмιƖє
(29-01-2014، 20:11)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 20:11)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از دانشگاه اومدم خونه گفتم الان چراغ ها خاموشه همه میخوان سوپرایزم کنن ولی زهی خیال باطل...Big Grin
ننه هم با جارو دنبالم کرد هی میگفت در به در شده چرا بهت زنگ زدم جواب ندادی.....واللاUndecidedBig Grin
[color=#FF6347]

داداش تولدت مبارکAngel

مرسی

(29-01-2014، 20:12)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ننه هه با جارو دنبالم کرد هی میگفت در به در شده چرا بهت زنگ زدم جواب ندادی.....واللاUndecidedBig Grin
[color=#FF6347]

بزرگ ميشي يادت ميرهAngel

احسان تو هیچی نگو دهن سرو**س.... باید بهم کادو بدی یه داداش که بیشتر نداری میمون
Big Grin
 سپاس شده توسط Albert wesker ، Alijah-1994 ، τοxικ ، Ƒαкє ѕмιƖє

بای بای ایسانTongue
اواتار ►  { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74   ◄ 35خلاف قوانین حذف شد دفعه بعداخطار دریافت میکنید
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(29-01-2014، 20:15)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقـد مشکـل مـن بـود یـآ شومـاها هـم بود ؟

یهـو بـه جـا سفحـه ی سایـت یه پیج اومـد گف تلفـنتون جواب داده نمیشـه تا 2 روزه دیگـه ! Huh

نمیـــــــــــدآآنم!
|:
 سپاس شده توسط Alijah-1994
آواتارش خوب بود :|
 سپاس شده توسط Albert wesker ، Alijah-1994 ، இFATEMEHஇ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(29-01-2014، 20:17)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آواتارش خوب بود :|

کیــــــ؟؟
|:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 83 مهمان