امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

► { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74 ◄

(29-01-2014، 19:34)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

42دقیقه دیگر تا اوای باران

اووف |:

امــروزم تموم بشع راحت میشیمـ (:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Alijah-1994
آگهی
ســــــــــــــــــلام!
من ک هر دفه میام زود تر از دفه ی قبل میرسم!
|:
 سپاس شده توسط Alijah-1994
(29-01-2014، 19:34)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلام |:
!!
-____-
!!

slm تـارایی ^_^

(29-01-2014، 19:30)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 19:25)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 19:24)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایـــــسـآن ...

بزارم ؟؟؟!!!

نـع |:

بزار |:

ولی بچه این من نیستم داره دروغ میگه -___- !!

یه دختره بیچارس که معلوم نی عکسشو از کجا آورده ||||:

(29-01-2014، 19:25)Justin-1994 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان اینجا رو داشته باش
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=81927&pid=1446165#pid1446165
دیدی دروغ نگفتم

بهراد جونم ^___^ !!

ایـسان ؟؟Dodgy
من دروغ میگـم ؟؟؟!

یادت نی اینو عکسو گذاشتی تو کلــ... گفتی منم ؟؟!!! Dodgy هاع ؟؟؟

حالآ گفتم میخـوام بزارم بهونه در اوردی ؟؟؟

واقعا که ... نمیشه حرف شما رو قبول کرد ... Dodgy
ایمان اون کُفـر منـو در نیـآر @:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ►  { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74   ◄ 23
 سپاس شده توسط Alijah-1994 ، T A R A
حالا ایمان .. ! ول کن . خب ؟ اصلا حوصله ندارم ! باووو ما اصن غلط کردیم از اون داستان حرف زدیم -__- ول کن داداش ..

الان تو حسه اوای بارانم ! ایمان ؟ امشب ساعت چن بازیه بارسا و لوانته س ؟؟
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، Alijah-1994
(29-01-2014، 19:34)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاخ ؟ یه چی میگیا .. من الان از همیشه بیشدر احساس معمولیت میکنم ! -__-

خخخ .. شاخ ! )):

احساس معمولیت :||
 سپاس شده توسط Alijah-1994 ، Ƒαкє ѕмιƖє
(29-01-2014، 19:34)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امشب قسمت آخرش میباشد...Sleepy
اواتار ►  { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74   ◄ 23خلاف قوانین حذف شد دفعه بعداخطار دریافت میکنید
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(29-01-2014، 19:35)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اووف |:

امــروزم تموم بشع راحت میشیمـ (:

من دوسش دارم
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(29-01-2014، 19:35)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 19:34)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلام |:
!!
-____-
!!

سلام
معنی اسمت چیع تارا؟

یــه ســتارس فــک کــنم |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
►  { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74   ◄ 23
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(29-01-2014، 19:36)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان ؟ امشب ساعت چن بازیه بارسا و لوانته س ؟؟

منو چه به بارسا :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(29-01-2014، 19:36)Justin-1994 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امشب قسمت آخرش میباشد...Sleepy

خودم میدونستم

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 271 مهمان