امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

► { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74 ◄

محمد زندع هستی؟
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
►  { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74   ◄ 18

سپاس شده توسط Adl!g+ ، Alijah-1994
آگهی
یه چی بگم Justin-1994 ؟؟؟

من خعلی زور زدم بفمم تو دخدری یــآ پسر |: ولی نیآفتم جواب این مسآله رو .. /:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Adl!g+ ، Alijah-1994
(29-01-2014، 19:03)Justin-1994 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اسممو قبلا گفتم.. تو یادت نیس..
Sleepy

گوشام دراز نی T_T !!

عر عر هم نمیکنم !! T_T

ایمان خدا خفتنکنه برداشتی گفتی عکس من همه ریختن رو سر من |: به خدا اگه عکسمو بزاری |: رسوای هفت عالمت میکنم |||:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ►  { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74   ◄ 18
 سپاس شده توسط pink lady ، Alijah-1994 ، Adl!g+ ، !~IмДи~!
واقعنی "خدافض " -_-
 سپاس شده توسط pink lady ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Alijah-1994
(29-01-2014، 18:58)Justin-1994 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 18:57)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخر عکس ایسانو بزارم یا نع >؟؟؟؟؟

آره...بزار دیگهBig Grin

خودش باید OK بده ...

تا بزارم ... ایسان الان تو خصوصی میزارم ...
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Alijah-1994
چه سکوتی :ا

کسی هس؟
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
►  { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74   ◄ 18

سپاس شده توسط ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Alijah-1994
(29-01-2014، 19:05)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه چی بگم Justin-1994 ؟؟؟

من خعلی زور زدم بفمم تو دخدری یــآ پسر |: ولی نیآفتم جواب این مسآله رو .. /:

میبینی من چقد سختم... میخوام مرموز بمونم
.
آیسان جون.من قبلا اسممو گفتم بعضی از بچه ها هم منو میشناسن..اسممو میدونن..خب تو یادت رفته..من چیکار کنم..HuhSleepy
اواتار ►  { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74   ◄ 18خلاف قوانین حذف شد دفعه بعداخطار دریافت میکنید
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Adl!g+ ، ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ ، pink lady
(29-01-2014، 19:09)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه سکوتی :ا

مگه من چمه!؟ |:

(29-01-2014، 19:09)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 18:58)Justin-1994 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 18:57)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخر عکس ایسانو بزارم یا نع >؟؟؟؟؟

آره...بزار دیگهBig Grin

خودش باید OK بده ...

تا بزارم ... ایسان الان تو خصوصی میزارم ...

|: ایمان تو عکس منو واقعا داری؟!

/: از کجا اوردی؟!

بفرست برام |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ►  { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74   ◄ 18
 سپاس شده توسط pink lady ، Alijah-1994
(29-01-2014، 19:05)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 19:03)Justin-1994 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اسممو قبلا گفتم.. تو یادت نیس..
Sleepy

گوشام دراز نی T_T !!

عر عر هم نمیکنم !! T_T

ایمان خدا خفتنکنه برداشتی گفتی عکس من همه ریختن رو سر من |: به خدا اگه عکسمو بزاری |: رسوای هفت عالمت میکنم |||:
الان میزارم ...

خیلی هم خوشگلی Big GrinBig GrinBig Grin
 سپاس شده توسط Alijah-1994 ، pink lady ، Ƒαкє ѕмιƖє
رفقا -__-

ص 1 تاییپکو ویرایش کردم .. برید ببینید :|
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، Alijah-1994 ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 65 مهمان