29-01-2014، 16:46
(29-01-2014، 16:45)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خر خون خودتي -ــــــــــــ-
(29-01-2014، 16:43)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.واییییییییییییییییییی ^.^
(29-01-2014، 16:36)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اول دفتر خواستنم نديدي داشتم تو شلوارم ........
(29-01-2014، 16:34)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-01-2014، 16:29)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چَن شدی؟ -_-
20؟! :|
موناعـ؟
تـــــــستــ -_-
موناع بوگو دیهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه >.<
امروز هيجاني ترين روز زنگي من بود
چیــــــــــــــــــــشد؟؟
بعد بم گفتن نزنگ بزن به خانوادت بيان زن زدم مامانم اومد
بعد چنتا مرد اومد از اداره بودن نسرين جات خالي از ترس مردم گفتم اخراج شدم رفت
بعد ديدم نه يه لوح تقدير بهم دادن گفتن شما از ترفه اداره تقدير شدي بخواتر بهترين نمراتتون قرار اسمم بزنن -ــــــــــــــ^
معدلم بيست شد فقط انضباتم 15 بود انقدر اسرار كردم بهم 18 دادن -ـــــــــــــــــ-
خخخخخخخخخخخخخخخخ ^_-
خرخون :|
نه به معدلت نه به انضباتت :|
فقط جواب ازمون علمي بياد -ـــــــــــــــــ^