امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

(29-01-2014، 15:22)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون دوستات که ناراحتت کردن رو چی کار کردی؟؟

فهمیدم اونم خیلی ناراحت بودع بعد اونم مث من دیروز گریع کـرد

ولی خب خیلی اذیتم کرد تازه از دست منم ناراحت بود

از آخر دوستم مجبورم کرد باهم حرف بزنیم وگرنع من بیشتر از اینا میخواستم واسش عشوه بیامBig Grin!
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
آگهی
زیاد تحویل گرفتید شرمنده شدم
بریم همون کلاغا رو بترسونیم Undecided
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
مشکل چیه آیسان ؟
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، இFATEMEHஇ
(29-01-2014، 15:24)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 15:16)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیـسـان به جـون لویی از بقیه بپرس من گفتم دلم آیسان میخواد کسی نمیدونه کجاست

بعد به ایمان گفتم چجوری کمکش کنیم اونم جوابمو نداد|:

|: هعی

الـان از دستم نـاراحـتـی؟|:
):
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
(29-01-2014، 15:25)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 15:22)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون دوستات که ناراحتت کردن رو چی کار کردی؟؟

فهمیدم اونم خیلی ناراحت بودع بعد اونم مث من دیروز گریع کـرد

ولی خب خیلی اذیتم کرد تازه از دست منم ناراحت بود

از آخر دوستم مجبورم کرد باهم حرف بزنیم وگرنع من بیشتر از اینا میخواستم واسش عشوه بیامBig Grin!
منم فرداییش با دوستم بدجور دعوام شد،بغضمو نیگهداشتم واسه تو اتاقم!!!ولی اون ادم دوستی نیست...اصلا برو خودشم نیاورد،ولی دارم براش،زهرمو سرش خالی میکنم!!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(29-01-2014، 15:26)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشکل چیه آیسان ؟

هیچی رفع شد !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 339
 سپاس شده توسط Wanton ، Adl!g+ ، ~KiAηA~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، இFATEMEHஇ
(29-01-2014، 15:30)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی رفع شد !!

باش ..
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، Ƒαкє ѕмιƖє
خرابــــــــــــــــــــــــــــــــــــع بــآبــآ .....

چراع جـــــــــــــــــدید نمیـــزنید >__<
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، Adl!g+
(29-01-2014، 15:26)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشکل چیه آیسان ؟

نـسـخـه ی جـدید نمیزنین؟

(29-01-2014، 15:30)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم فرداییش با دوستم بدجور دعوام شد،بغضمو نیگهداشتم واسه تو اتاقم!!!ولی اون ادم دوستی نیست...اصلا برو خودشم نیاورد،ولی دارم براش،زهرمو سرش خالی میکنم!!

شـاید بـه روی خـودش نیاره ولی اونم ناراحته/:
 سپاس شده توسط Adl!g+
(29-01-2014، 15:32)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خرابــــــــــــــــــــــــــــــــــــع بــآبــآ .....

چراع جـــــــــــــــــدید نمیـــزنید >__<

کجـــــــــآآش خرآآبع؟
|:
 سپاس شده توسط Adl!g+

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان