27-06-2012، 15:21
کیک لیمو
مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد متوسط
آرد 225 گرم
شکر 275 گرم
بکینگ پودر 5/1 قاشق چایخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
کره یا مارگارین 125 گرم
شیر 125 میلی لیتر یا یک دوم پیمانه
آبلیموی تازه 60 میلی لیتر یا یک چهارم پیمانه
پوست لیمو رنده شده 2-1 قاشق چایخوری
فر را با درجه 180 روشن میکنیم تا گرم شود قالب گرد وسط خالی به قطر 20 سانتی متر را چرب میکنیم و آماده میگذاریم.
تمام مواد را داخل کاسه همزن میریزیم و با دور کند همزن را روشن میکنیم وقتی مواد خوب مخلوط شد دور همزن را زیاد میکنیم میگذاریم به مدت 5 دقیقه خوب زده شوند تا صاف و یکدست شوند و تغییر رنگ دهند وقتی آماده شد از همزن جدا میکنیم و کمی با قاشق مخلوط میکنیم و داخل قالب میریزیم و کمی تکان میدهیم تا مواد همه جای قالب خوب پخش شود بعد داخل فر میگذاریم طبقه وسط به مدت 45 – 50 دقیقه.
اگر بعد از این مدت هنوز تغییر رنگ نداده باشد یا سطح کیک کاملاً فرم گرفته نباشد دوباره 15 دقیقه زمان میدهیم تا کاملاً پخته شود.
مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد متوسط
آرد 225 گرم
شکر 275 گرم
بکینگ پودر 5/1 قاشق چایخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
کره یا مارگارین 125 گرم
شیر 125 میلی لیتر یا یک دوم پیمانه
آبلیموی تازه 60 میلی لیتر یا یک چهارم پیمانه
پوست لیمو رنده شده 2-1 قاشق چایخوری
فر را با درجه 180 روشن میکنیم تا گرم شود قالب گرد وسط خالی به قطر 20 سانتی متر را چرب میکنیم و آماده میگذاریم.
تمام مواد را داخل کاسه همزن میریزیم و با دور کند همزن را روشن میکنیم وقتی مواد خوب مخلوط شد دور همزن را زیاد میکنیم میگذاریم به مدت 5 دقیقه خوب زده شوند تا صاف و یکدست شوند و تغییر رنگ دهند وقتی آماده شد از همزن جدا میکنیم و کمی با قاشق مخلوط میکنیم و داخل قالب میریزیم و کمی تکان میدهیم تا مواد همه جای قالب خوب پخش شود بعد داخل فر میگذاریم طبقه وسط به مدت 45 – 50 دقیقه.
اگر بعد از این مدت هنوز تغییر رنگ نداده باشد یا سطح کیک کاملاً فرم گرفته نباشد دوباره 15 دقیقه زمان میدهیم تا کاملاً پخته شود.