امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

(25-01-2014، 19:47)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خرابع نخسع:اDodgy
الان میزنم میرم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط pink lady ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(25-01-2014، 19:48)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 19:45)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 19:43)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام....

ممد ........ ! Big Grin
پاچه خاریت تو حلقمDodgy

داداشمه باوو:|
پاچه خواری چیه؟؟؟=)
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ~JaSmIn~
(25-01-2014، 19:47)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 19:43)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 19:40)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هدی^___^
چطوریع؟؟؟خوبی ؟؟؟

نیا:|
خوبی دُخترم؟؟
نه خواهرم؟؟
مرسی گلم
ما چن جا با هم میحرفیم؟

دو سه جاع:|
بیشدر که نی:|
هس؟
نع گلم
چه خبرا؟
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(25-01-2014، 19:49)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 19:43)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 19:39)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هدیــــــــــــــــــــــــــــه(((:
بزغاله...(:
امیر علی چی شد؟ >_<
قرار بود برام درستش کنی >_<
راستی چه طوری؟؟؟ ^_^

درسش کردم((:
^__-
آورین 2خدرم Angel
خوبع عایا؟؟:|
گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 452
(25-01-2014، 19:48)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 19:45)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 19:43)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام....

ممد ........ ! Big Grin
پاچه خاریت تو حلقمDodgy

داداش واقعیم ! Big Grin
ممد به این حالی کن ! Dodgy
 سپاس شده توسط Albert wesker
(25-01-2014، 19:48)r.hadis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 19:44)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسمت حدیثه؟؟
اسم دوست منم حدیثه؟؟
میخوای بگم بیاد اینجاع:|
عکسش همینه:|
بابر کُن:|
من کار ندارم ولی خوب میتونید عکس نذارید بجا اینکهـــ.......!!!

رکسان^___^چطوری ؟؟

اسمت چیه؟ShyShy

ولی این عکس دوست منه هاع:|
والاع راس میگم:|
شایدم تویی:|
شایدم من باس عینک بزنم:|
من مهشید:|
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
(25-01-2014، 19:50)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 19:46)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعضیا خیلی میخوان خودشونو جلو یکی دیگه جلوه بدن نـع احمـد؟! Big Grin ( حالا اگه احمد فهمید من کیو میگم |: اسممو عوض میکنم -___- )
25r30
الان من سرم رو به کجا بکوبم؟25r30
ایسان دمت جزغاله 25r30

(: (; !!

(25-01-2014، 19:48)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 19:46)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعضیا خیلی میخوان خودشونو جلو یکی دیگه جلوه بدن نـع احمـد؟! Big Grin ( حالا اگه احمد فهمید من کیو میگم |: اسممو عوض میکنم -___- )

به شمآ ربطی ندارع کی میخواد خودشو بهم نشون بده ! Big Grin

تو خودت خیلی میخوای خودتو بهم نشون بدی ! خخخخخخ Big Grin

|: آرع تو هم نفهمیدی کیو میگم داری این حرفو میگی Angel آخه تو سره کی باشی که من بخوام خودمو جلوت نشون بدم؟! |: شیـر مـوز !! :|

پرتقال |: . . !!

احمـد -___- !!

هعـعیعیعیعی !! |:

خدافس
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 452
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mohammad 77
سلام به همه دوستن
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، sober
(25-01-2014، 19:49)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 19:46)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 19:40)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هدی^___^
چطوریع؟؟؟خوبی ؟؟؟

نیا:|
خوبی دُخترم؟؟
نه خواهرم؟؟

خوبــــم((:
یو چـــی؟؟^_^

خوعبم:|
تو.خوعیپبی؟؟؟

هدی :|
مودمت سالمه؟؟

نــاتبد(:
ارع:|
این سری ســـالمه(:
فقط دنبالِ بهونــم از اول ب نقطع چین ببرمش =>>>
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=83448
Channel
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، MONA-GH

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان