امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

(25-01-2014، 18:09)Fatemeh58 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی خدافس
خدافس همگی

من فاطمم !
نع فاطی
خدانگهدار!
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 421
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
آگهی
(25-01-2014، 18:09)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 18:05)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آغاع داستان مسخره شد-_-
من دیگه تو این بازی نیستم!
اون از روژی اون از این اون از اون!
من کشیدم کنار-_-
فقط مهشید و نیایش دخترامن!!!!

شیوا^_^جونم؟
(25-01-2014، 18:05)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 17:59)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 17:57)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 17:55)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام چنتا پنهان bathtime

نبیره دار شدی-_^
ووووووووووووی خدا کو کجاست؟بزار داییشو بیارم
(25-01-2014، 17:58)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 17:55)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام چنتا پنهان bathtime

سلآم بر بانوی عظم اسلام ! Big Grin
یالا وسلام علیک اسکی

خخخخخخخخخ
دختر Fatemeh2012 - اینه ^_^
ملیتا میشه نتیجه ی من
Fatemeh2012این می شه نبیرت فاطمس
ندیده دارم شدی^_-
اوه اوه چی شدههههههههه
بلع من نتیجه دار شدم
تو ندیده دار
پیر شدیم
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ღღ KaYiP pRenses ღღ
(25-01-2014، 18:09)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم
ماممانــــــــــــــــی ^_^
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
خدافظ
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 421
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(25-01-2014، 18:09)Fatemeh58 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی خدافس
خدافس همگی
خوافس
(25-01-2014، 18:09)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم
سلاین جیجیلم شطوری؟اون 40تا چیه؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
نسترن تو دختر من هستی یا نع
تکلیفمو معلوم کن>___<
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
ئهه..عجب دعوایی...بابا مدیرای مزخرف اینجا چرا یدونه چت روم درس نمیکنن
ادم پاره میشه ک
بخاد اینجا چت کنه Dodgy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://upload7.ir/imgs/2014-02/19286178405393820191.jpg
(25-01-2014، 18:12)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 18:09)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 18:05)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آغاع داستان مسخره شد-_-
من دیگه تو این بازی نیستم!
اون از روژی اون از این اون از اون!
من کشیدم کنار-_-
فقط مهشید و نیایش دخترامن!!!!

شیوا^_^جونم؟
(25-01-2014، 18:05)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 17:59)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 17:57)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نبیره دار شدی-_^
ووووووووووووی خدا کو کجاست؟بزار داییشو بیارم
(25-01-2014، 17:58)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم بر بانوی عظم اسلام ! Big Grin
یالا وسلام علیک اسکی

خخخخخخخخخ
دختر Fatemeh2012 - اینه ^_^
ملیتا میشه نتیجه ی من
Fatemeh2012این می شه نبیرت فاطمس
ندیده دارم شدی^_-
اوه اوه چی شدههههههههه
بلع من نتیجه دار شدم
تو ندیده دار
پیر شدیم

هعی روزگار
Channel
 سپاس شده توسط Adl!g+
(25-01-2014، 18:10)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 18:07)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 18:05)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 18:01)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 17:58)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو با عمت اشتب نگیر...|:
تو دهن عمت میر*نی به چه((:
گردنم ننداز ^_^
من که میدونم تو زن نداری ترشیدی25r30
منظورم دخترای فلج شده ی توی دهاتتونو میگم...25r30
قسمت رنگیو ترجمه کن Dodgy
تو دهن عمش ر*دهDodgy
اونوقت منو عمش فرضیدهDodgy
ترجمه میخواد؟Dodgy

اهان خو پ هیچی کشش ندید antisirk

یعنی چی اول اون شروع کرد !
بزنش بزنش بزنش ! Big Grin خخخخخخخخ
چرا الکی جو میدی؟Big Grin
جقلTongue
Sad Sad Sad
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Adl!g+

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 240 مهمان