امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

(25-01-2014، 16:27)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 16:25)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطمه نهنه موناع دستاشو موش خورده

اع !
موش بد !
عجب موشایی پیدا میشنا ! =|

بلع
آگهی
(25-01-2014، 16:26)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 16:25)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 16:23)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عسل مگه تو دخی روژی نیستی؟

نه:|
فاطی^___^

پس خالمی^_^

فاطمه نهنه من 13 سالمه تو چی؟

اع !
من از شما بزرگترم 16 سالمه ! =|

نیایش دقت کردی فقط من و تو می حرفیم ؟؟؟؟
بقیه اصلا تو باغ نیستن
من میرم یه 10 دقیقه ی دیگه میام بای !
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 392
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★
فاطمه خونواده ی ما درهمع
به سن نی نهنه جان
من بلم عزیزم بای
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★
(25-01-2014، 16:27)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 16:25)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 16:21)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 16:15)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 16:08)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هه ایمان چقد بزدلی پسر باوووو من دخترم فیلا که چیزی نگفتم گندهاش واسه ساعت 6انقدنترس هه منوگذاشتی تولیست سیاه خیلی بی خ*****یی خییییییییلیBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

خفه شو ... حوصلتو ندارم ...

یه بار به خاطر محروم شدم ... با کمک عرفان دوباره برگشتم ... AngelAngelDodgyDodgy

فقط امیرعلی باخا******س؟ ... راستی پسر خاله خوشتیپتم هست ؟Big GrinBig GrinBig Grin

اخه بزدل منکه هیچی نگفتم سریع منوگذاشتی تولیست سیاهت سریع گرخیدی چراخخخخخخخ گنده هاش مونده گلم واسه ساعت 6 اینا فقط یه چی پوشکتم سف ببند گند نزنی به بقیه خخخخخخخخخخخBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinTongueTongueTongue
درضمن من همیارمربی شنام خفه نمیشم پپپپپپخخخخخخخخخBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

خفه شدی ... توی یه گندی هم فرو ررفتی تا تهت خودت خبر نداری ...بعله ...

ادب داشته باش ... Dodgy

نچ نچ نچ وقتی کم میاری سوت بزن گل پسرخخخخBig Grin

تو بمیر واست سوت میزنم ... بندری هم میرقصم ...
من تاپمو دادم برین ببینین
سلام همگی ...
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
امروز چ روز گندی بود^__^
معلم حرفه=|
پایستگی انرژی:|
و معرفت دوستام-_-
فاطی غلط کردم:|
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
من برم دوز بزنم با دوستم آنلاین فلن
(25-01-2014، 16:30)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 16:27)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 16:25)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 16:21)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 16:15)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خفه شو ... حوصلتو ندارم ...

یه بار به خاطر محروم شدم ... با کمک عرفان دوباره برگشتم ... AngelAngelDodgyDodgy

فقط امیرعلی باخا******س؟ ... راستی پسر خاله خوشتیپتم هست ؟Big GrinBig GrinBig Grin

اخه بزدل منکه هیچی نگفتم سریع منوگذاشتی تولیست سیاهت سریع گرخیدی چراخخخخخخخ گنده هاش مونده گلم واسه ساعت 6 اینا فقط یه چی پوشکتم سف ببند گند نزنی به بقیه خخخخخخخخخخخBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinTongueTongueTongue
درضمن من همیارمربی شنام خفه نمیشم پپپپپپخخخخخخخخخBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

خفه شدی ... توی یه گندی هم فرو ررفتی تا تهت خودت خبر نداری ...بعله ...

ادب داشته باش ... Dodgy

نچ نچ نچ وقتی کم میاری سوت بزن گل پسرخخخخBig Grin

تو بمیر واست سوت میزنم ... بندری هم میرقصم ...

اوووووووووووف باووووو پسرخوب توکه ماروب فنا دادی با این حرفت اصلامن الان کفیدم خخخخخخخخخ تروخدا انقد قلقلکم نده باحرفات خخخخخخخخخخخخBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
سلام=)
 سپاس شده توسط z_farhad ، ★MoRpHeUsS★

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 233 مهمان