امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

(25-01-2014، 15:24)atefeh♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 15:23)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 15:19)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 15:14)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 15:12)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خـوبی؟! |: چیشـده ایمـآن!؟ ):

نع ... کارنامه دادن 17.80 شدم cryingcryingcrying گند زدم رفت ..........

|: نمیـدونم چی بگـم !!

خیلی کمع نه >>؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بزغاله بس کن این کارنامه کوفتیو بزار ارامش داشته باشیم باووووووو AngryAngryAngry
راس میگه چیه اخه کارنامه کارنامه میکنین.ادم حالش هم میخوره.

(25-01-2014، 15:24)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 15:21)atefeh♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 15:20)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

AngryAngry
(25-01-2014، 15:18)atefeh♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی جایی دوراز اینجا.

توخیلی گ*****رنگی رنگی خوردی اونهمه ضر ضر کردم واسه عمم بود الاخAngryAngryAngry

یه زره به خودت بیاcryingcryingcrying
به خدا نمیتونم دسته خودم نیس.

بروع یه زره خودتو ریلکس کن الان رفتی توحس ت...تخیلی توفازشی cryingcryingcrying
درس شدم.Big GrinSad
[/quote]

خوب خداروشکرBig Grin
بیشعور بز فقط میخواستی عن کنی به مصاب من DodgyDodgy
آگهی
ســلــــــــآم.... ツ سـُــــکـُــــــوت ツ
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Ƒαкє ѕмιƖє
(25-01-2014، 15:27)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام=)

سلام دخترم خوبی؟
فاطي يا قيصر -_-

@_@
 سپاس شده توسط atefeh♥
بچه هامیدونین این لوازم ارایشیهای گرون قیمتواز چی درس میکنن؟

(25-01-2014، 15:27)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 15:24)atefeh♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 15:23)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 15:19)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 15:14)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع ... کارنامه دادن 17.80 شدم cryingcryingcrying گند زدم رفت ..........

|: نمیـدونم چی بگـم !!

خیلی کمع نه >>؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بزغاله بس کن این کارنامه کوفتیو بزار ارامش داشته باشیم باووووووو AngryAngryAngry
راس میگه چیه اخه کارنامه کارنامه میکنین.ادم حالش هم میخوره.

(25-01-2014، 15:24)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 15:21)atefeh♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 15:20)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

AngryAngry
(25-01-2014، 15:18)atefeh♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی جایی دوراز اینجا.

توخیلی گ*****رنگی رنگی خوردی اونهمه ضر ضر کردم واسه عمم بود الاخAngryAngryAngry

یه زره به خودت بیاcryingcryingcrying
به خدا نمیتونم دسته خودم نیس.

بروع یه زره خودتو ریلکس کن الان رفتی توحس ت...تخیلی توفازشی cryingcryingcrying
درس شدم.Big GrinSad

خوب خداروشکرBig Grin
بیشعور بز فقط میخواستی عن کنی به مصاب من DodgyDodgy
[/quote]مصابه تو هم ک کلا عنی شده.Big Grin
درد مـــــن چشمانی بــــود

که به من اشک هدیه می داد

و به دیگران چشمک

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 379
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(25-01-2014، 15:29)atefeh♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع تو میدونی ؟
من که از لوازم ارایش بدم میاد نهنه
(25-01-2014، 15:28)مهنازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلــــــــآم.... ツ سـُــــکـُــــــوت ツ

استفـفـرالله |: همش تحریـک میشـم کـه سپـآس بـدم |: !

سلـآم -__-

این سپـآس نـدادن هـم مثـل تـرک سیگـآره -__- !!

سختـه |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 379
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(25-01-2014، 15:30)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 15:29)atefeh♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع تو میدونی ؟
اره ازجنین. ارزوناروهم از زغال سنگ
اطلاعاتم چطوله؟
درد مـــــن چشمانی بــــود

که به من اشک هدیه می داد

و به دیگران چشمک

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 379
برف و بارون نمیتونن منو از تو دور کنن ..

بِرَم ؟ (:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mohammad 77
(25-01-2014، 15:32)atefeh♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2014، 15:30)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع تو میدونی ؟
اره ازجنین. ارزوناروهم از زغال سنگ
اطلاعاتم چطوله؟

جلل خالق0_0

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 223 مهمان