امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

(24-01-2014، 20:05)றiSs~lØne نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 20:05)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 20:04)றiSs~lØne نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_____-

مريم؟

علی ؟! (:

(:
 سپاس شده توسط MissLone
آگهی
(24-01-2014، 20:02)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا هیشکی پاسخگو نی؟! |: من عاشق شدم !! :|

عاشق من شدي؟
ن بابا عاشقه من شده!!!!

سلام(:
درد مـــــن چشمانی بــــود

که به من اشک هدیه می داد

و به دیگران چشمک

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 335
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(24-01-2014، 20:02)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاشق من شدي؟

بیشوررر تو دوسم نداری >_<

(24-01-2014، 20:03)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـه غلـطآ ؟؟؟

کیست اون ادم بگو تا سرش را از تنش جدا کنم ... کارامراد /AngelAngelDodgyDodgy

|: به تو چه!؟ :|

تو داشتی جلوی چشم من زن میگرفتی من چیزی گفتم!؟ هاع!؟ |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 335
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
هرکسی اینجا کیه ؟! -__________-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
ممنون که حداقل جواب ندادید،یکیتون سپاسیدم!Smile
Lєσ
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، MR.FARZAM
(24-01-2014، 20:05)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 20:02)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیــســآن!

احــمـت رضــآ

ممد

پــری

ایمـآن

جــیــــغ>______<

عاشق شُـدی!؟ |:

نـع آیـســآن الـان من جـدی ام سـجـآد|:
دلــم وآسـش تنـگ شده|:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=99933

(24-01-2014، 20:06)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 20:02)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیــســآن!

احــمـت رضــآ

ممد

پــری

ایمـآن

جــیــــغ>______<

گوشم درد گرفت ! Big Grin

کَـر بـشـی به حـق پنج تـن آل وآن دی>__<
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє
من اومدم
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

من رفتم.گودبای
درد مـــــن چشمانی بــــود

که به من اشک هدیه می داد

و به دیگران چشمک

سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(24-01-2014، 20:06)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:

کوفــ .. تو اینجا چ گ.هی میخوری =))
خیلی وخ بود نیومده بودم ..
کــلــــــــــــــــــــــــــــــــــــی خاطره زنده شد لامصب :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، βΑllεяiηΑ♡
(24-01-2014، 20:07)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الــآن مـیزنـم لـهــت میـکـنـم>___<
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 93 مهمان