امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

(24-01-2014، 19:52)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:49)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معدلم 20شو ^__^

ورد ميگي؟

ي جورائي ~__~
آگهی
(24-01-2014، 19:46)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:43)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:40)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسانی^_^

جـونم!؟ ^_^
الاق ا صبح منو ندیدی-_-؟

-___- من چشام هیشکی رو نمیبینـه -___- !!

(24-01-2014، 19:44)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:39)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زنت کیه!؟ |:

فاطی!؟ |: از من بدت میاد!؟ >_<

:|
مخفيه:|
نُچ^_^

|: از من بـدت میـآد پس |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 332
(24-01-2014، 19:49)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:45)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:41)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:37)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:34)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خـدافس Angel

(میخوام برعکـس بشـم |: )

حالت بـده!؟ (:

آره !
ریشمو زدم بعد از یک ماه و نیم ! نع !cryingcryingcrying

همش تقصیر ننمه منو مجبور کرد ! Dodgy

|: ننت چقدر کاره بدی کرد Angel ====> (کـآر خوبی کـرد |: )

آقا من حرفا مو برعکس میگماا کسی ناراحت نشـه Angel

مدیر و معلم دینی مون خیلی به ریشم من علاقه داشتن بیچاره هآ ! Big Grin
بچه ها دهنمو سرویس میکنن !
میخواستم سبیل بزارمآ حیف ! Tongue

ما تو مدرسه کارمونه ... میدونی چیکا میکنیم ... میگیم ...؛ همه باهم ؛ دستامونو بلند میکنیم انگشت اشارمونو میگیریم طرف اون بدبخت ... همه میگیم .. وووووووواااا وووُُُُُُ اآ اَ اَ ... Big GrinBig GrinBig Grin

منم یه مدت خیلی ها بهم میگفتن ... اگه از یه معلم تشکر میکردم ... سریع تو کلاس ووووووواَاَاَاَ

حآلآ بچه جرعت ندارن جلو روم بگن !
سر کلاس بهم تیکه میندازن ! Big Grin
گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 332
برو جلو ...
بنده اعلام موجودیت می کنم!
سلام به همه!Big Grin
گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 332
Lєσ
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
گفتگو ی داغون AngryAngry

احمد رفتی ؟؟؟ اسمت چیـ ـسِـت ؟؟؟
تَمــوم شــُد:|
فَقــط خـــــوندَنـ کــع اونــــــــــــــَم زود اَلـــآن میخــــــونم...
(24-01-2014، 19:53)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو جلو ...

چی بره جلو؟
(24-01-2014، 19:53)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:46)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:43)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:40)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسانی^_^

جـونم!؟ ^_^
الاق ا صبح منو ندیدی-_-؟

-___- من چشام هیشکی رو نمیبینـه -___- !!

(24-01-2014، 19:44)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:39)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زنت کیه!؟ |:

فاطی!؟ |: از من بدت میاد!؟ >_<

مخفيه:|
نُچ^_^

|: از من بـدت میـآد پس |:
ایسان=کور-_-
بای همگی-_-
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(24-01-2014، 19:53)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:49)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:45)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:41)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:37)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره !
ریشمو زدم بعد از یک ماه و نیم ! نع !cryingcryingcrying

همش تقصیر ننمه منو مجبور کرد ! Dodgy

|: ننت چقدر کاره بدی کرد Angel ====> (کـآر خوبی کـرد |: )

آقا من حرفا مو برعکس میگماا کسی ناراحت نشـه Angel

مدیر و معلم دینی مون خیلی به ریشم من علاقه داشتن بیچاره هآ ! Big Grin
بچه ها دهنمو سرویس میکنن !
میخواستم سبیل بزارمآ حیف ! Tongue

ما تو مدرسه کارمونه ... میدونی چیکا میکنیم ... میگیم ...؛ همه باهم ؛ دستامونو بلند میکنیم انگشت اشارمونو میگیریم طرف اون بدبخت ... همه میگیم .. وووووووواااا وووُُُُُُ اآ اَ اَ ... Big GrinBig GrinBig Grin

منم یه مدت خیلی ها بهم میگفتن ... اگه از یه معلم تشکر میکردم ... سریع تو کلاس ووووووواَاَاَاَ

حآلآ بچه جرعت ندارن جلو روم بگن !
سر کلاس بهم تیکه میندازن ! Big Grin

تو بطور ژنتیکی و ژن تکنیکی و حرکاتی که بروت انجام شد همانند موش ازمایشگاهی

یکم خشن شدی و هیکلی Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 57 مهمان