24-01-2014، 19:49
(24-01-2014، 19:45)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-01-2014، 19:41)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-01-2014، 19:37)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-01-2014، 19:34)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-01-2014، 19:32)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فک کنم باید بگی سلآم !
خـدافس
(میخوام برعکـس بشـم |: )
حالت بـده!؟ (:
آره !
ریشمو زدم بعد از یک ماه و نیم ! نع !
همش تقصیر ننمه منو مجبور کرد !
|: ننت چقدر کاره بدی کرد ====> (کـآر خوبی کـرد |: )
آقا من حرفا مو برعکس میگماا کسی ناراحت نشـه
مدیر و معلم دینی مون خیلی به ریشم من علاقه داشتن بیچاره هآ !
بچه ها دهنمو سرویس میکنن !
میخواستم سبیل بزارمآ حیف !
ما تو مدرسه کارمونه ... میدونی چیکا میکنیم ... میگیم ...؛ همه باهم ؛ دستامونو بلند میکنیم انگشت اشارمونو میگیریم طرف اون بدبخت ... همه میگیم .. وووووووواااا وووُُُُُُ اآ اَ اَ ...
منم یه مدت خیلی ها بهم میگفتن ... اگه از یه معلم تشکر میکردم ... سریع تو کلاس ووووووواَاَاَاَ