امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

(24-01-2014، 19:26)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:24)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:20)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:17)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:14)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی شور مامانم نیایش میشه؟^_^
:|
بابای من؟:|

من میخوام باباشمـــ... AngelRolleyesRolleyes

بابایی^_^

احمـد بابآ شدیـم رفـت ...

مامآنت کیـسِـت ؟؟

چطوری داماد ! Big Grin
من پدر نیایشم ! Big Grin

بابا من شوهر نمی خوام
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
آگهی
(24-01-2014، 19:23)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:17)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:16)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:12)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:08)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم همینطور

یه چیز بهش بگو خو

ایمان می کشمت اگه به بچم چپ نگا کنی ها !
من که می دونم تو چشت گرفته پس علکی مسخره بازی در نیار ایمان !

میگم من اذیتش نکردم به جون تو و ملیتو ...

اه ... میگم پزشکی قانونی واسه یه همچین موقعهاس...

ایسان خواهرم میبینی .... دارن درباره ی داداشت حرف در میارن ....

مامان می بینی جونتو دروغ قسم خورد ولی منو دلش نیومد هههه
هوییییییییییییییییی جون مامان من که الکی نیسDodgy

بابا بیخیال من ...

اوفــــــــــ ... اصلا من نمیخوامت .... دست از سره من بردار باوبا بیخیـآل ...

بچه ها فردا صبح کارنامه میدنا ... شما چطور ؟Big GrinBig Grin

احمد ...یه عمر شایـعه درس کردیم... حالا اینا واس ما درس میکنن ...

من که دهنم سرویسه ! معدلم فک کنم 16.5 بشه !Big Grin

کیآ شایع میسازن ! ؟ Big Grin
گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 325
(24-01-2014، 19:26)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یـع حــِســی بــِهــِم میگــــع خــوب نــیستـَم...-_-
دَرسـامو نوشتـَم وَلـی نَخــوندمـ-_-
فَردآم اِمــتحــان دارمـ....>__<
دیگــع کُلـن بَدَمـ...>__<
کــِلــآس زَبـانَم دآرَم وَلـی مَشقـآشــو ننوِشـــــــتم...-_-

الان واقــعا انتــظار داری خــوب بــاشی؟! |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 325
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(24-01-2014، 19:25)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:24)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:20)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:17)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:14)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی شور مامانم نیایش میشه؟^_^
:|
بابای من؟:|

بابایی^_^

مامآنت کیـسِـت ؟؟

هوی تند نروع
روژینا نعDodgy
مامااااااااااااااان>_<
من بابا میخوام=(
اگ بابا نداشته باشم ا خونواده میرم>_<
اوففففففففففف:|

لَعــنت بــــــه ایـن دَرســـــآ...>___<
(24-01-2014، 19:26)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:23)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:21)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:12)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاله بازي
خاله بازي

بازم خاله بازي ....

>____<
دانلود نميشه که .

زن داری؟؟؟

(24-01-2014، 19:19)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم بر ملت بزرگ اسلآم ! Big Grin

زن داری؟؟؟

نع زنم نمیخوام !

این دختر شوخر میخواد یکی بیاد برش ثواب داره ! Big Grin
ههههههه ... ارع والا ... تازه واسه من اومدن ردشون کردم به امان خدا ...

الان داره به تو میگـه ...

احمق دادا صیغه کن بره ... خودت ثواب کن

جوابت را نمیدم
خودت بفهم یعنی چی
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

[/quote]

بابا بیخیال من ...

اوفــــــــــ ... اصلا من نمیخوامت .... دست از سره من بردار باوبا بیخیـآل ...

بچه ها فردا صبح کارنامه میدنا ... شما چطور ؟Big GrinBig Grin

احمد ...یه عمر شایـعه درس کردیم... حالا اینا واس ما درس میکنن ...
[/quote]

باوش میذارم تو خیالات بمونی
من هنو یه امتحان دیگه دارم یکشنبه
[/quote]

پس نتیجه میگیریم بچه دبستانی هستی ...

داداش منم 1 دیگه داره ... کلاس پنجمه ...

راهنمایی و دبیرستان تموم کرده ....
سلام به همه
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(24-01-2014، 19:28)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:25)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابایی^_^

مامآنت کیـسِـت ؟؟

هوی تند نروع
روژینا نعDodgy
مامااااااااااااااان>_<
من بابا میخوام=(
اگ بابا نداشته باشم ا خونواده میرم>_<
اخه من باید فکرامو بکنم فردا خبر میدم
(24-01-2014، 19:28)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:26)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یـع حــِســی بــِهــِم میگــــع خــوب نــیستـَم...-_-
دَرسـامو نوشتـَم وَلـی نَخــوندمـ-_-
فَردآم اِمــتحــان دارمـ....>__<
دیگــع کُلـن بَدَمـ...>__<
کــِلــآس زَبـانَم دآرَم وَلـی مَشقـآشــو ننوِشـــــــتم...-_-

الان واقــعا انتــظار داری خــوب بــاشی؟! |:
نعـ....آخــه حــِســِش نــی...:|
 سپاس شده توسط T A R A

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 229 مهمان