امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

(24-01-2014، 19:23)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:22)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیایشـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ رژیـ قهرهـــــــــــــcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcry2cry2cry2cry2cry2cry2:hlp::hlp::hlp:cry2cry2cry2:hlp::hlp:
اروم اروم-_-

cry2cry2cry2cry2cry2cry2cry2cry2cry2cry2cry2cry2cry2cry2cry2cry2cry2cry2cry2cry2cry2cry2cry2cry2cry2cry2cry2cry2cry2cry2cry2cry2رژِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِییییییییییییییییییییییییی
آگهی
(24-01-2014، 19:23)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:21)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:12)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاله بازي
خاله بازي

بازم خاله بازي ....

>____<
دانلود نميشه که .

زن داری؟؟؟

(24-01-2014، 19:19)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم بر ملت بزرگ اسلآم ! Big Grin

زن داری؟؟؟

نع زنم نمیخوام !

این دختر شوخر میخواد یکی بیاد برش ثواب داره ! Big Grin

من شور نمی خوام دنبال بابا می گردم

(24-01-2014، 19:23)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:17)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:16)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:12)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:08)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم همینطور

یه چیز بهش بگو خو

ایمان می کشمت اگه به بچم چپ نگا کنی ها !
من که می دونم تو چشت گرفته پس علکی مسخره بازی در نیار ایمان !

میگم من اذیتش نکردم به جون تو و ملیتو ...

اه ... میگم پزشکی قانونی واسه یه همچین موقعهاس...

ایسان خواهرم میبینی .... دارن درباره ی داداشت حرف در میارن ....

مامان می بینی جونتو دروغ قسم خورد ولی منو دلش نیومد هههه
هوییییییییییییییییی جون مامان من که الکی نیسDodgy

بابا بیخیال من ...

اوفــــــــــ ... اصلا من نمیخوامت .... دست از سره من بردار باوبا بیخیـآل ...

بچه ها فردا صبح کارنامه میدنا ... شما چطور ؟Big GrinBig Grin

احمد ...یه عمر شایـعه درس کردیم... حالا اینا واس ما درس میکنن ...

باوش میذارم تو خیالات بمونی
من هنو یه امتحان دیگه دارم یکشنبه
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

(24-01-2014، 19:24)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:20)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:17)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:14)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی شور مامانم نیایش میشه؟^_^
:|
بابای من؟:|

من میخوام باباشمـــ... AngelRolleyesRolleyes

بابایی^_^

احمـد بابآ شدیـم رفـت ...

مامآنت کیـسِـت ؟؟

هوی تند نروع
روژینا نعDodgy
(24-01-2014، 19:23)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:22)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیایشـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ رژیـ قهرهـــــــــــــcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcry2cry2cry2cry2cry2cry2:hlp::hlp::hlp:cry2cry2cry2:hlp::hlp:

چراع؟ من باید برم
بای دخی

خدافس
(24-01-2014، 19:24)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:20)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:17)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:14)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی شور مامانم نیایش میشه؟^_^
:|
بابای من؟:|

من میخوام باباشمـــ... AngelRolleyesRolleyes

بابایی^_^

احمـد بابآ شدیـم رفـت ...

مامآنت کیـسِـت ؟؟

چطوری داماد ! Big Grin
من پدر نیایشم ! Big Grin
گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 324
(24-01-2014، 19:23)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:21)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:12)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاله بازي
خاله بازي

بازم خاله بازي ....

>____<
دانلود نميشه که .

زن داری؟؟؟

(24-01-2014، 19:19)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم بر ملت بزرگ اسلآم ! Big Grin

زن داری؟؟؟

نع زنم نمیخوام !

این دختر شوخر میخواد یکی بیاد برش ثواب داره ! Big Grin
ههههههه ... ارع والا ... تازه واسه من اومدن ردشون کردم به امان خدا ...

الان داره به تو میگـه ...

احمق دادا صیغه کن بره ... خودت ثواب کن
هی بابا صفحه ها گیر می کنه
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

(24-01-2014، 19:23)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:16)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:13)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیســان^___^

تـآرا ^_^

هعـییی ~__~
آیســان^__^

هـــووی ~__~

(24-01-2014، 19:16)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:15)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:13)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَــــــــ....):

ســلام |:
خــــــــوبیعـ...تـآرآع..-_-

خــوبم !
تــو خــوبی؟! /:
یـع حــِســی بــِهــِم میگــــع خــوب نــیستـَم...-_-
دَرسـامو نوشتـَم وَلـی نَخــوندمـ-_-
فَردآم اِمــتحــان دارمـ....>__<
دیگــع کُلـن بَدَمـ...>__<
کــِلــآس زَبـانَم دآرَم وَلـی مَشقـآشــو ننوِشـــــــتم...-_-
 سپاس شده توسط T A R A
نسترن چی چی شده؟
(24-01-2014، 19:23)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:16)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 19:13)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیســان^___^

تـآرا ^_^

هعـییی ~__~
آیســان^__^

هـــووی ~__~

تـآرا ^_^

هعـییییی هـویییی ~__~
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 324
 سپاس شده توسط T A R A

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 90 مهمان