امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

(24-01-2014، 17:59)بیتا خانومی* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پری گوشام مخملی نیسهرکی رو خر کنی.منو نمیتونیTongueTongueTongueTongue

(24-01-2014، 17:53)atefeh♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 17:52)بیتا خانومی* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوی پری مگه من عشقت نبودم؟cryingcryingcryingcrying
بیتا قهری؟؟؟
نع عزیز دلم.خوبی؟

خخخخخخ اتفاقا تویکی روخوب بلتم بزار بعداتوخصوصی بت میگمBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
آگهی
(24-01-2014، 18:02)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 17:58)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 17:57)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من مامان بابا میخوام کسی جز دخترمو نوم نیس؟crying
:|

من!!!!!!!
مامانی^_^

عزیزمــــHeartـــــ
برو منو از لیست سیات در بیار دخی گلم
واییی ): خخ یادش بخیـر |:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=52955&page=414
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 292
 سپاس شده توسط Adl!g+
(24-01-2014، 18:00)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 17:58)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 17:57)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 17:55)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 17:53)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اولا کسی با تو نبود
دوما خودت بی ادبی
سوما اصلا هم بی ادبی نبود
چهارمن به 2012 توجه کن چون من اصلا فرناز نیستم فاطمه ام اون یکی فاطمه که بقلش 58 دارع فرنازه
حالیت شد یا نع دعوا راه بندازم ؟؟؟؟ >___________________<

مامان اعصاب نداریا

ملیتا تو این چیزا رو نخون تو روحیت تاثیر می ذاره !
حالا بگو ببینم اون موضوع چی بودش بچه ی بد !؟

گفتم که یادم نیس

اوا کی ؟؟؟؟
خیلی بچه ی خنگی هستی !
خیل خب بری سر یه بحث دیگه !
می خوام برات شوهر پیدا کنم نع نیار !

الان زوده واسم
ولی یکی را پیدا کردم خیلی خوبه اگه یه دختر دیگه می خوای بگم بیاد اگرنه که دختر خودم بشه
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط ღღ KaYiP pRenses ღღ ، Adl!g+
(24-01-2014، 18:01)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 17:56)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 17:54)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی مامان من میشه؟0.0

منBig GrinBig Grin

نمردی انقدر بچـه داری ؟

یه کودکستان باز کن ...
با منی؟0.0
 سپاس شده توسط Adl!g+
من برم آواتارم رو عوض کنم بیام !
ملیتا خیلی از حرفت خوشم اومد اجازه میدم مامان مامان بزرگت بشی اشکل ندارع ! =)
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 292
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، ஐற£ℒἶ†дஐ
(24-01-2014، 18:01)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 17:56)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 17:54)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی مامان من میشه؟0.0

منBig GrinBig Grin

نمردی انقدر بچـه داری ؟

یه کودکستان باز کن ...

من؟؟؟
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط Adl!g+
(24-01-2014، 18:01)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 17:58)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رژی>_<
نع
چراع>_<
(24-01-2014، 18:04)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 18:00)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 17:58)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 17:57)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 17:55)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامان اعصاب نداریا

ملیتا تو این چیزا رو نخون تو روحیت تاثیر می ذاره !
حالا بگو ببینم اون موضوع چی بودش بچه ی بد !؟

گفتم که یادم نیس

اوا کی ؟؟؟؟
خیلی بچه ی خنگی هستی !
خیل خب بری سر یه بحث دیگه !
می خوام برات شوهر پیدا کنم نع نیار !

الان زوده واسم
ولی یکی را پیدا کردم خیلی خوبه اگه یه دختر دیگه می خوای بگم بیاد اگرنه که دختر خودم بشه

می خوام
بگو بیاد دخدر من بشع ! =)
من برم الانه که بر گردم !
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
همه مردنAngry
 سپاس شده توسط atefeh♥

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 226 مهمان