امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

(24-01-2014، 16:43)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موناع زنگ بزن بم>_<

شیوا چرا تو لیست دوستات نمیبینم خودم رو>_<

گذاشتمت عزیزم 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Mσηѕтєя Gιяℓ
آگهی
بچه ها حمیـدرضا بیگنـاه بـود |: چـرا نمیفهمیـن؟! :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 271
 سپاس شده توسط Ξrιc logιc
(24-01-2014، 16:40)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 16:37)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 16:34)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Name
iman safaie
Primary email
سلآم سلآم سلآم ...

احمد تو نمی خوای خجالت بکشی ؟!!!!!! چند تا زن داری ؟؟؟!!!

من مرد تنهای شبم !
روزهای پر فروغم تموم شد با همه بهم زدم !
تو نت از این مسخره بازیآ اصلا ارزش ندارع ! Big Grin

دادا احمقد تازه فهمیدی ؟؟؟؟

1 سال تمام داشتم تلفن صحبت میکردم ... شبی 2 هزار تومن ... به بهانه ی قدم زدن با سگم میرفتم بیرون شارژ میگرفتم تو راه حرف میزدم ... والا ...

1 سآل ! یا حضرت بیژن !
من 3 مآه ! Big Grin
گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 271
7 کاربر پنهان!!!
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(24-01-2014، 16:45)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ول کن خانومم^_^
بدبخت پسر خاله ی بابای من:|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mσηѕтєя Gιяℓ
من پنهان نيستم
(24-01-2014، 16:45)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهراورههه شمارتو میدییی ¿¡ >_<
بپر خصوصی!
نسی اسمم هم درس صدا کن>_<

مهرآوه!
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
ایسان ایسان ایسان ایسان ایسان ایسان ایسان ایسان ایسان ایسان ایسان اایسان ایسان ایسان ایسان ایسان یسان ایسان ایسان ایسان ایسان ایسان ایسان ایسان ایسان ایسان ایسان ایسان ایسان ایسان ایسان اایسان ایسان ایسان ایسان ایسان یسان ایسان ایسان ایسان ایسان ایسان ایسان ایسان ایسان ایسان ایسان ایسان ایسان ایسان ایسان اایسان ایسان ایسان ایسان ایسان یسان ایسان ایسان ایسان
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(24-01-2014، 16:46)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 16:45)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ول کن خانومم^_^
بدبخت پسر خاله ی بابای من:|

دِ آخـه فـامیلمـون بـود عسـل -__- !!

پسرخـآله ی بابای زنـم بـود عسـل -__- !!

(24-01-2014، 16:46)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

7 کاربر پنهان!!!

حـآضـر !! |: :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 271
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★ ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(24-01-2014، 16:47)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان ایسان ایسان ایسان ایسان ایسان ایسان ایسان ایسان ایسان ایسان اایسان ایسان ایسان ایسان ایسان یسان ایسان ایسان ایسان ایسان ایسان ایسان ایسان ایسان ایسان ایسان ایسان ایسان ایسان ایسان اایسان ایسان ایسان ایسان ایسان یسان ایسان ایسان ایسان ایسان ایسان ایسان ایسان ایسان ایسان ایسان ایسان ایسان ایسان ایسان اایسان ایسان ایسان ایسان ایسان یسان ایسان ایسان ایسان

با زنم چیکا داری؟Dodgy
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 83 مهمان