امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

نسترن
مهراوه
فاطمه
روژی
خدافس
شاید نیومد تا یک ماهی
بای
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، ღღ KaYiP pRenses ღღ
آگهی
(24-01-2014، 16:19)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی فاطی
من و رژی از خونواده رفتیم : )

بدون اجازه ی من ؟؟؟؟؟ >________________________<
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 264
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، Adl!g+
سلام ایسان(:
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(24-01-2014، 16:21)bad lOve نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 16:18)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 16:18)bad lOve نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 16:13)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 16:12)bad lOve نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من یا آیسان؟

مـن یا تـو مهـم نی |: :| !!

تـو کیستی مهمـه !! /: ؟
جمله ای از آیسان شکسپیر:|

|: . . . ؛

کیستـی!؟ /:
ولش کن بعدا بت میگم

|: بـآعشه !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 264
 سپاس شده توسط Adl!g+
(24-01-2014، 16:19)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 16:17)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 16:14)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 16:14)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم میخوام از خونواده برم:/
نیایش بروع پیش مهراوه:/
خیلی چرت شده:/

باهآت موافقم ! من خیلی وقت پیش گفته بودم !
عجب0.0
من میخوام همون داداشت باشم !
من فقط یکبار وقتی یه پسر با دختر تو نت دعوا میکنه طرف تو رو گرفتم !
بعد تو منو حتی خب یادت نمود ! Dodgy
عجب0.0
 سپاس شده توسط ღღ KaYiP pRenses ღღ ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(24-01-2014، 16:22)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسترن
مهراوه
فاطمه
روژی
خدافس
شاید نیومد تا یک ماهی
بای

خدافس خالع ! =)
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
احمد^_^
تو شوهرم میمونی^_^

فقط حرفی از زن دوم بشنوم من میدونم با تو>_<
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ღღ KaYiP pRenses ღღ
(24-01-2014، 16:21)B2-1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 16:20)☆HaMid ReZa★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام(:
من حمیدرضام(:
کسی هس با من حرف بزنه؟(:
همیت ؟ :|
نه:|
من نیستم:|
اشتبا گرفتین:|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
لیاقته جواب دادن ندارین انقد با خودتون ور برین تا 2تاشین فقط مواظب باشین بیشترنشین 

جایی که ماهی نیست غورباقه ابو عطا میخونه 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(24-01-2014، 16:22)☆HaMid ReZa★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ایسان(:

سلـآم حمیـد |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 264

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان