امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

(24-01-2014، 13:52)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 13:50)Ðår¥å نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 13:48)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اينم بگم شرمنده نميخوام كسي ازم دلگير شه...

ولي اون خانومي كه گفت "ـــوني"
لطفا حرفشو پس بگيرهWink
توام بگو " شرمنده آوآ وآسه گو خوریم " که منم شآید حرفمو پس گرفتم ((:

من دارم حدس ميزنم شما چه شخصي هستيShy
گفتم نميخوام روز آخري درگير شمو
كسيو دلگير كنم از خودم و با ناراحتي برمShy

تو هم که مسخره کردی. تا حالا صدبار خواستی بری. خوب گمشو دیگه! دهه
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Adl!g+
آگهی
(24-01-2014، 13:51)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 13:47)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام-_-
شما حداقل به این احسان یه چیزی بگو

به حرف مـ گوش نمیکنه
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(24-01-2014، 13:52)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 13:50)Ðår¥å نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 13:48)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لطفا حرفشو پس بگيرهWink

آفرین ب حدس زدنآت ادآمه بده ب نتیجه چیزی رسیدی منم خبر کن :|

عـــــــــه ؟ چه دله رعوفی :////

اشکم درومد لآ مصب نکن این کآرآ رو :////
 سپاس شده توسط Adl!g+
(24-01-2014، 13:52)Ðår¥å نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 13:51)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطمه نرو عه :|
علک سلآم :|

سلام :|
دعوا داری؟ -____-
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Adl!g+
احسان خیلی **** هستیT_T

بمون دیگه
گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 218
 سپاس شده توسط τοxικ ، Adl!g+
(24-01-2014، 13:54)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باووووووو این مدیرا اینجا چیکارمیکنن خویکی منویاری کنعAngryAngryAngry

شما مشکلتو نمیگی انتظار داری کسی بفهمه چی شده؟؟؟؟
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط Adl!g+
خوب مامانی؟
(24-01-2014، 13:54)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 13:52)Ðår¥å نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 13:51)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطمه نرو عه :|
علک سلآم :|

سلام :|
دعوا داری؟ -____-
ن اصلـــن فقد سلآم کردم *-_______-*
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، Albert wesker
(24-01-2014، 13:54)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 13:51)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 13:47)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام-_-

به حرف مـ گوش نمیکنه

(24-01-2014، 13:54)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لطفا حرفشو پس بگيرهWink

تو هم که مسخره کردی. تا حالا صدبار خواستی بری. خوب گمشو دیگه! دهه

هر دفعه خواستم برم هعيي اسرار كردن دل من از سنگ ني بفهمDodgy
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(24-01-2014، 13:54)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام-_-

به حرف مـ گوش نمیکنه
میمونه^_^

به سلامتی
گوشفند قربونی کنید
دس شما هم درد نکنه!
هرچند دقیقا نمیدونم چی کار کردید!
گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 218
 سپاس شده توسط τοxικ ، Adl!g+

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 113 مهمان