امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

(24-01-2014، 10:47)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا از اون چیزی که فکر می کردم حوصله سربر ترررههههههههههههههه
موافقم SleepyDodgyAngel
درد مـــــن چشمانی بــــود

که به من اشک هدیه می داد

و به دیگران چشمک

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 179
آگهی
(24-01-2014، 10:49)atefeh♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 10:47)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخمل دومم اومد بیتا آبجیتو میدونی کیه
من الان چندمین دخملم؟

من مامان بزرگتم
به بیتا هم گفتم
به من بگو نَن جون
باشه؟
 سپاس شده توسط atefeh♥
(24-01-2014، 10:41)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخترم -ـــ^

ســـلام!
چه خبرا!؟^.^
|:
 سپاس شده توسط MONA-GH ، atefeh♥
من با ماکان حرف میزنم احساس حرف زدن با انریکرو دارم همش بخاطر اواتارشه لامصبTongueSmile
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، M.K.N ، atefeh♥ ، Adl!g+ ، Brooklyn Baby
(24-01-2014، 10:50)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 10:49)atefeh♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 10:47)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخمل دومم اومد بیتا آبجیتو میدونی کیه
من الان چندمین دخملم؟

من مامان بزرگتم
به بیتا هم گفتم
به من بگو نَن جون
باشه؟
باشه نن جون.
درد مـــــن چشمانی بــــود

که به من اشک هدیه می داد

و به دیگران چشمک

سپاس شده توسط Adl!g+
(24-01-2014، 10:50)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 10:41)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخترم -ـــ^

ســـلام!
چه خبرا!؟^.^

سلامتي

(24-01-2014، 10:50)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخترم -ـــ^

ســـلام!
چه خبرا!؟^.^

سلامتي
 سپاس شده توسط atefeh♥

(24-01-2014، 10:47)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا از اون چیزی که فکر می کردم حوصله سربر ترررههههههههههههههه
موافقم SleepyDodgyAngel

معلوم نی کی باکی حرف میزنهDodgyRolleyes
من برم ! Shy

جمعیت خدآفظ :|
 سپاس شده توسط M.K.N
(24-01-2014، 10:50)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من با ماکان حرف میزنم احساس حرف زدن با انریکرو دارم همش بخاطر اواتارشه لامصبTongueSmile

نمردیم و یکی حس کرد ما آدم حسابی ایم گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 179
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(24-01-2014، 10:40)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 10:39)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلــــــــــــــــآم مجددSmile

علیک السلام
حاج خانومTongue

حاج خانوم خودتیـــ! :-)
|:
 سپاس شده توسط MONA-GH ، Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 85 مهمان