امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

(23-01-2014، 23:27)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 23:25)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رژی¿¡ : @
بابا دارم میگم بابا نداری-_-

من بابا میخواممممم >_<
اصن شوهر میخوامممم
آگهی
(23-01-2014، 23:28)Ðår¥å نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لعی من میرم ..

خدآفس مسکی و لعی *^_^*

اینم دوبآره وآسه همه قدیم ندیمآ ~~~~> (-_-)(|)

شب خوش !

شب بخیر
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط Ðår¥å
(23-01-2014، 23:28)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 23:26)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 23:25)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 23:20)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 23:19)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا:|ارسالاتونو یکی گزارش کرد:||||
شمام زود رسیدگی کنید:|

من مدیر گفتگو آزاد نیستم:|
شما هم اگه باهاشون کل کل نکنین الان اینجوری نمیشد:||||
نمیدونستم اینقد بی جنبه هستن:|

حالا هم کل کل نکنید دیگه=/
تا اوضاع خراب تر نشه.
شما هم مث اینکه به گزارش وابسته ای نه؟=)
ارع-_-
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
خدافس مــــری ژونی*^_^* :-*

منم یخرده دیه میرم-_-
 سپاس شده توسط Albert wesker ، Ðår¥å
(23-01-2014، 23:29)Black Heart نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 23:25)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین مسک ما بچه های خوبی هسیم^_^

درسته شما خوب هستید :cool: من قبول دارم ولی خداوکیلی کل کل نکنید.
(23-01-2014، 23:29)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 23:27)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 23:25)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رژی¿¡ : @
بابا دارم میگم بابا نداری-_-

من بابا میخواممممم >_<
اصن شوهر میخوامممم
چیع؟0.0
شوهر میخوای؟0.0
الان پیدا میکنم برات^_^
(23-01-2014، 23:29)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 23:28)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 23:26)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 23:20)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شمام زود رسیدگی کنید:|

نمیدونستم اینقد بی جنبه هستن:|

حالا هم کل کل نکنید دیگه=/
تا اوضاع خراب تر نشه.
شما هم مث اینکه به گزارش وابسته ای نه؟=)
ارع-_-

آفرین:|
(23-01-2014، 23:30)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 23:29)Black Heart نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین مسک ما بچه های خوبی هسیم^_^

درسته شما خوب هستید :cool: من قبول دارم ولی خداوکیلی کل کل نکنید.
چشم-_-
دیگه-_- ؟
 سپاس شده توسط Albert wesker
اوهــع...!!!|:

هنوز که دعواع ادامه دارع/:
من بابا میخواممممم >_<
اصن شوهر میخوامممم
[/quote]
چیع؟0.0
شوهر میخوای؟0.0
الان پیدا میکنم برات^_^
[/quote]

بدو >_<

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 84 مهمان