امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

(23-01-2014، 22:00)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 21:58)Fatemeh58 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلــــــــــــــــــــامBig GrinBig GrinBig Grin

چه زود اومدی =|
0____________0
متعجب شدم
چه بچه ی حرف گوش کنی هستی خوشم اومد !

چون بابام سریع اجازه داد
گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 114
آگهی
(23-01-2014، 22:03)Black Heart نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 22:00)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 21:58)Black Heart نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ترشو ملس کیه ؟:||||||||

ویدا نمیدونم چیچی کیه ؟؟:|

آیسان |:

تو رو نمیشناسم ولی /: آکانت من این نی -___- آکنت اصلیه ی من سکـوته Angel ملقب به نی نی شیطونه |:

چون خراب شده آکانتم مجبور شدم با آکانت دختر خالم بیام !!

شُمـا!؟ /:
اوکی فهمیدم:|

نمیخواد بدونی:|
|: اسمت آشناس |: شبیه یکیه !! :|
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آواتارم رو عوض کنم ؟؟؟
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

آیــســآن ممد نیس|:

ممد آیــســآن نیس:|
 سپاس شده توسط ترش وملس
(23-01-2014، 22:02)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ویدا خفت کنم؟! :|||||
پ.خ هم ک نمیتونی بدی،ای خداع .. -______-
Begooo abji ye kalamas
(23-01-2014، 22:03)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 22:01)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 21:58)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو الان بگم دیه:/
بچه ها ایسان همون ارتینه ارتینم همون ایسان=)
چه جالب؟ نه آیسان؟

اینم شاهد باز بگو رو دل کردم

دارید اشتباه میکنید !!

(23-01-2014، 22:01)vidaafshar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Aysan kesafat chera hichi nagofti

سلـآم ویـدا ):

(23-01-2014، 22:01)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 21:59)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 21:58)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Name
iman safaie
Primary email
سلآمـ علیـه ...

سلـآم دادا ایمـآن Angel

سـلآم آیـسآن )؛
چیشده!؟ ):

(23-01-2014، 22:01)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 21:57)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 21:56)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 21:54)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه خیلی داشت چرت میگفت !!

دلم برات تنگ شده بود^___^

فاطی نبینم با ممد بگردی ها Dodgy با ممد بگردی با من نمیگردی Sleepy

یــآدته ممد ازت خوشش اومده بود بهم پی ام داد؟؟؟
/:
|: اوهوم !!

نـمی دونـم ...(؛
 سپاس شده توسط ترش وملس
(23-01-2014، 22:02)Ðår¥å نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

=))))))))

گف ببخشید دیه نمیفرسم =((((((((

کآرولآ بود اسمش اون موقه ن ؟
=))))))))

اره ..
نویسنده اسپمـــــــــــــــــــــــــــر!
کلن تک بود تو این مسله-_-

ویدا یه چیزی نام کاربری قبلیتو بگو :|
اشنا میزنی:|
 سپاس شده توسط Ðår¥å
(23-01-2014، 22:04)Fatemeh58 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 22:00)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 21:58)Fatemeh58 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلــــــــــــــــــــامBig GrinBig GrinBig Grin

چه زود اومدی =|
0____________0
متعجب شدم
چه بچه ی حرف گوش کنی هستی خوشم اومد !

چون بابام سریع اجازه داد
چه مهربون 0________________0
حسودیم شد
دعا کن فری
به اونی که می خوام برسم !
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

(23-01-2014، 22:03)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرناز سکته می زند ! =|

بچه پررو
فاطی اواتارم خوبه ؟
(23-01-2014، 22:04)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیــســآن ممد نیس|:

ممد آیــســآن نیس:|

آ قربونت !!

نمیدونم چرا این فکرو میکنید که من محمدم !!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 57 مهمان