امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

(23-01-2014، 19:22)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یــکی میتــونه واســه مــنه بیــچاره یــه کــاری کــنه؟؟!|:

چی کار عزیزم؟
هر کاری بخوای من هستم
چی کار می تونم واست بکنم؟
 سپاس شده توسط T A R A
آگهی
(23-01-2014، 19:22)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 19:20)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمدزنت كيه؟

صادق ! Heart Big Grin

خـیـلی بهم میـآن ایشالله پیـر شین به پـآی هم(:

(23-01-2014، 19:22)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چــیـکـآر؟؟(:
 سپاس شده توسط ترش وملس ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، T A R A
(23-01-2014، 19:22)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 19:20)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمدزنت كيه؟

صادق ! Heart Big Grin
په ازاين به بعدبايدبه صادق بگيم زن داداش؟Big Grin
چــِِِِِِِِـ ـ ـ ـــرآ تـــــ ـ ـ ــــوكـِِِِِِِِِِـــ ـ ـ ـــدِِِِِِِِِري دآيـــــ ـ ـ ــــي؟!
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ

احمدزنت كيه؟

صادق ! Heart Big Grin
منو وارد خاله بازیت نکن!! واسه دختراس اینا!! Dodgy
 سپاس شده توسط *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(23-01-2014، 19:21)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 19:20)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایسا برم کمربندو بیارم .. Angel
Big Grin
حالا نمیخواد تلافی کنی!! Big Grin

عقده هاتو خالی کن .. عیب نداره .. من تحملت میکنم .. -___-

احمد .. با این بدبخ چیکار کردی؟هذیون میگه .. اولا سالم بودا .. من بچمو بت سالم تحویل داده بودممم .. cry2
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، sjmmc

بستگی دارع ! ؟ Big Grin
گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 35
 سپاس شده توسط T A R A

آرع من هرکاری بگی برات میکنم ^_^ Heart
 سپاس شده توسط T A R A
لواشک هـــیس ساکت
(23-01-2014، 19:22)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســ........

ستاره دخترته؟

(23-01-2014، 19:24)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لواشک هـــیس ساکت

ایسان جای مامان بزرگتع درس صحبت کن
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(23-01-2014، 19:24)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمدزنت كيه؟

صادق ! Heart Big Grin
منو وارد خاله بازیت نکن!! واسه دختراس اینا!! Dodgy

خآله بازی کیلو چن هفته بعد عروسی داریم ! Big Grin
 سپاس شده توسط Magical Girl ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 186 مهمان