امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】

میگم چند نفر درخواست امضا داده بودن تو پ.خ :|

تو نوبت اول بود به هیچ کدوم توجه نکردم !

کیا بودن ؟ :|
 سپاس شده توسط ترش وملس
آگهی
(23-01-2014، 16:36)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 16:33)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 16:27)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 16:24)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 16:22)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا شفا بده:|
هاااااا؟؟

چرا روژی؟

مگه چمه؟
هیچی هیچی -_-
زهر نار!! خو مرض داری دولوخ میگی؟
عع خو گفتم خدا شفا بده>_<
مگ افسرده نیستی؟>_<

باششششش
(23-01-2014، 16:39)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس بدین بم^_^

تو یه بار هم که شده به بقیه سپاس بده میخوام ببینم چه شکلی میشه

بـخـیــل|:
 سپاس شده توسط ☆★ super star★☆
(23-01-2014، 16:39)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 16:37)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 16:36)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 16:35)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـآرا!؟ |:

جــونم؟! (:

ععع هستی؟! |: فک کردم رفتـی /: !!

من خیلی اخلـاقم بچـه گـونس؟! |:

جان آیسان راست بگو بـدم نمیـآد |:
نــه 0_O

واقعـآ؟! ):

(23-01-2014، 16:38)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 16:36)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی اولیـن بـرخورد منو یـادشه؟! |:

من...!!!(:

وایی یادته |: چقدر مهربون بودم |: اولین نفـر بودم که تـولدتـو تبـریک گفتـم (: هع ):
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، T A R A
یه نفر دیرو به لیست دوسام اضافه میکنم رند شه :>
کیو اضافه کنم؟ :>
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ترش وملس ، pink lady ، T A R A
(23-01-2014، 16:39)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی داش ایمان2  ایران بکس ^__^

از اسم انجمنم اسکی نری یه وقت :|
 سپاس شده توسط ترش وملس ، melodi+ ، T A R A
آیسان سفارش آواتار دارم
ولی با موضوع مشخص
دخترسیگاری
در حال سیگار کشیدن باشه ها>_<
برو ببینم چع میکنی
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 359
(23-01-2014، 16:39)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 16:38)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تاراع؟

جــونم؟!(:
ت میری باشگاه انقلاب؟0.0
 سپاس شده توسط T A R A
ایـمــآن؟؟؟-__-
 سپاس شده توسط ترش وملس
سلام خیلی ببخشید من اینجا تازه واردم اینجا چه جوریه

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 205 مهمان