امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】

(23-01-2014، 16:25)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یارو اینقد کاربرا رو به اخطار تهدید میکنه که هیچکس جرات نمیکنه جلوش ظاهر شه :|

آخه برادر من مدیر که زاییده نشدی :|

ایمان جان مشکلی با مدیریت من داری به خودم بگو بجای اینکه مثه بچه ها چقلی کنی -__-
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط pink lady ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
آگهی
(23-01-2014، 16:28)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 16:23)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 16:22)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 16:19)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 16:17)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــآ از آوا بــســی میترسیم/:
s:
باس بترسی :>>

بسم الله/:
چی در مورده من شنیدی؟ :>
=)) پوفففففف ..

شـآیـعه ها زیـآده راجبت /:

(23-01-2014، 16:27)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 16:21)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 16:19)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مآ آخر او را میخوریم!

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://up.p30day.com/images3/2013/may/42891018999446428785.jpg
بیا دوباره مث آدم حرف بزنیم

زهرا؟؟؟؟

جانم؟؟؟؟

یــآدم رفت چی میخواستم بگم

اوشگولی؟؟؟؟؟
همیشه صداع میکنی بعد یادت میره چی میخواستی بگی!

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(23-01-2014، 16:27)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 16:25)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب:ا

خدافظ:ا
نــروع /:
(23-01-2014، 16:25)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

0.0 کــَســی بــا مــَن حــَرف نمیزَنــهگـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 356

بــیا پــیشه خــودم (((((:
(23-01-2014، 16:25)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بــیخــیال بــاو یـَـقَـشو گــرفتــیا {:
خــوبی تــاراع..؟گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 356
|: هعـی . . !!

سـاعت 5 -__- !! فک نمیکردم |:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
حوصلم رف رو هوا...
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط ترش وملس ، pink lady ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(23-01-2014، 16:30)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان جان مشکلی با مدیریت من داری به خودم بگو بجای اینکه مثه بچه ها چقلی کنی -__-
ایمان درست به خودش گرف؟ :>>
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 356
 سپاس شده توسط pink lady ، Wanton
(23-01-2014، 16:29)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیس لاو؟:| نَ >_<

گنگ باید تیکه بندازم ..

همون دیس لاو ((:

(23-01-2014، 16:30)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ختم کلام ؛ واسه شما که بزرگی :

به بخش خودت رسیدگی کن ..
 سپاس شده توسط melodi+
(23-01-2014، 16:27)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 16:24)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 16:22)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 16:19)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برای بار هزارم درود
خدا شفا بده:|
هاااااا؟؟

چرا روژی؟

مگه چمه؟
هیچی هیچی -_-
زهر نار!! خو مرض داری دولوخ میگی؟
(23-01-2014، 16:31)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان درست به خودش گرف؟ :>>

از قدیم میگن فحش رو بندازی زمین صاحبش میاد بر میداره (;
 سپاس شده توسط melodi+ ، ترش وملس
(23-01-2014، 16:31)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصلم رف رو هوا...
منم
بیا بریم کافی شاپی چیزی یه قهوه بزنیم تو رگ
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 356

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 181 مهمان